Ultima actualizare: azi, 21:32
Locale

Firma care repară podul a avut profit serios anul trecut. Ce spune Fiscul

decebalSC Drum Inserv SRL Zalău, firma care execută lucrările de reparații capitale la Podul Decebal din municipiul Satu Mare, a avut anul un profit substanțial, potrivit cifrelor prezentate de ANAF pe site-ul mfinanțe.ro.

Cifra de afaceri a anul 2015 a firmei a fost de peste 49,4 milioane de lei. A realizat venituri de peste 51,52 milioane lei, dar a avut și cheltuieli de aproape 47,48 milioane lei.

firmaLa finalul anului, SC Drum Inserv SRL Zalău a realizat un profit brut de peste 4,04 milioane lei, iar după ce și-a achitat dările la stat a rezultat un profit net de 3,27 milioane lei.

Tot în 2015, firma avea active de peste 35 milioane lei, datorii de peste 21,15 milioane lei și avea, în medie, 29 de angajați, conform cifrelor prezentate de Fisc.

Codul CAEN al firmei are ca obiect lucrări de construcție a drumurilor și autostrăzilor.

2 comentarii

  1. Vrajeala Răspunde

    E o firma din mafia Govor- Tehnic Asist. E doar un paravan. Apropo, in licitatia asta cred ca e amestecata si firma Tehnic Asist cu o bucata de lucrare. Un alt furt pe fata mostenit de la USL, mai precis de la banditii Govor si Coica. Cand vom scapA de acesti mafioti care s-au facut milionari in euro pe banii satmarenilor?

  2. SBI Răspunde

    Na bun! Și?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Probleme tehnice la Podul Decebal. Executantul așteaptă soluții

Reprezentanții firmei care execută lucrările de reabilitare a Podului Decebal au precizat astăzi, în cadrul întâlnirii pe care au avut-o...

Închide