Ultima actualizare: azi, 23:05
Locale

Începe nebunia. Jumătate din Podul Decebal se închide

podul decebalCa urmare a începerii lucrărilor de reparații capitale la Podul Decebal, Primăria Municipiului Satu Mare anunță că, începând cu data de 11 iulie circulația rutieră și pietonală pe podul Decebal va fi restricționată pe o perioadă de 5 săptămâni, după cum urmează:

– partea stângă, pe sensul de mers, dinspre intersecția Burdea spre Piața Romană, inclusiv rampa de acces dinspre bulevardul Transilvania, se închide complet, atât pentru traficul pietonal cât și pentru cel rutier, traficul urmând să se desfășoare pe partea dreaptă, pe câte un singur sens de circulație.

Vă mulțumim pentru înțelegere și solicităm respectarea semnalizărilor și a presemnalizărilor, precum și o atenție sporită în trafic.

13 comentarii

 1. Cata Manelistul Răspunde

  Iar kojak asta de ungur o sa meargă cu elicopterul.

  • hunter Răspunde

   A fost depistat şi un taximetrist ilegal care avea pe cupolă inscripţia BIP Taxi şi autoturismul cu nr. de înmatriculare SM 99 CTA. Acesta s-a sustras de la control, dar a fost identificat în persoana lui Cheovari Cătălin Gheorghe şi va fi sancţionat conform legii cu amendă de 25.000 lei pentru lipsă autorizaţie şi cu 1.000 lei pentru refuzul de a se supune controlului.

 2. Dan Petreuş Răspunde

  Ma oameni Buni , ar trebui sa fie gata in 5 zile

 3. Fara Cap Răspunde

  Sa inteleg ca 5 saptamani doar pentru jumatate din pod?

  Deci 2 luni jumate pentru tot podul sau ne oprim la jumatatea stanga?

  Nu mai inteleg nimic din anuntul asta facut pe jumatate.

 4. Daniel Toma Răspunde

  10 zile e mult. 5 sampamini!!!????. De fapt e ritm la nivel național. Alergam pe loc.

 5. M Răspunde

  Ma da critici sunteti, in loc sa va bucurati ca se face ceva. Dar Coica in cat timp a terminat bucatica de asfalt de la Auchan pana la Brandusa? 5 zile, NU, 5 saptamani NU, peste 5 luni!!!!!

 6. under Răspunde

  E bine ca se face ceva. Doar sa nu tina 1 an+ (deoarece nici acum nu e terminat) precum lucrararea de pe Careiului (Auchan – Brandusa/Arinului). Saptamana trecuta mi s-a rupt toba de esapament (nu, nu din cauza ruginei!) agatata de un val de asfalt pe podul Decebal. Apropo, Domnu’ CoiCa nu a fost in stare 6 luni sa astupe gropile de pe Golescu!!!

 7. Istvan-Csaba Majer Răspunde

  Multimim tov. PSD Traiasca

 8. Unu' Răspunde

  CUIE MOICA!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Doi bătrâni s-au luat la pumni în Oaș. De unde a pornit scandalul

Polițiștii  din cadrul Secției Poliției Rurale Negrești Oaș,  au fost sesizați ieri, în jurul orei 15:50,  prin  SNUAU 112, de...

Închide