Ultima actualizare: ieri, 22:39
DRM
Locale

La un pas de tragedie. Unei femei i s-a făcut rău la volan (FOTO)

ambulantaO femeie căruia i s-a făcut rău la volan a fost la un pas de a produce un accident de circulație la intrarea în municipiul Satu Mare dinspre Zalău, chiar pe podul peste canalul Homorod. Evenimentul s-a petrecut astăzi (25 iulie), în jurul orei 12.00.

Femeia, care se îndreptat spre ieșirea din oraș, i s-a făcut rău la volan, astfel că nu a mai putut controla mașina pe care o conducea, a pătruns pe contrasens și s-a oprit în balustrada care mărginește podul de peste canalul Homorod. Norocul ei a constat în faptul că nu mai avea viteză, altfel exista riscul să plonjeze cu mașina în canal, producând o tragedie.

Șoferii care au trecut prin zonă au observat ce s-a întâmplat și au solicitat intervenția Ambulanței. La scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj care i-au acordat femeii primul ajutor. Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanței Satu Mare, Lucian Tarța, femeia se afla într-o stare destul de gravă, puțin cooperantă, astfel că a fost transportată la Urgențe pentru investigații medicale mai amănunțite. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Concert de jazz excepțional la Satu Mare. Unde și când va avea loc

Centrul Cultural G.M Zamfirescu vă invită la un excepțional concert de jazz cu trupa Balkumba Tribe , joi 28 iulie,...

Închide