Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

La un pas de tragedie. Unei femei i s-a făcut rău la volan (FOTO)

ambulantaO femeie căruia i s-a făcut rău la volan a fost la un pas de a produce un accident de circulație la intrarea în municipiul Satu Mare dinspre Zalău, chiar pe podul peste canalul Homorod. Evenimentul s-a petrecut astăzi (25 iulie), în jurul orei 12.00.

Femeia, care se îndreptat spre ieșirea din oraș, i s-a făcut rău la volan, astfel că nu a mai putut controla mașina pe care o conducea, a pătruns pe contrasens și s-a oprit în balustrada care mărginește podul de peste canalul Homorod. Norocul ei a constat în faptul că nu mai avea viteză, altfel exista riscul să plonjeze cu mașina în canal, producând o tragedie.

Șoferii care au trecut prin zonă au observat ce s-a întâmplat și au solicitat intervenția Ambulanței. La scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj care i-au acordat femeii primul ajutor. Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanței Satu Mare, Lucian Tarța, femeia se afla într-o stare destul de gravă, puțin cooperantă, astfel că a fost transportată la Urgențe pentru investigații medicale mai amănunțite. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.