Ultima actualizare: azi, 12:16
Locale

Laura Bretan a avut din nou o prestaţie uimitoare în America. “Mi s-a zbârlit pielea!” (VIDEO)

laura_bretanRomânca Laura Bretan, care a câștigat Sezonul VI al concursului ”Românii au talent”, a uimit din nou Statele Unite ale Americii cu prestaţia sa din semifinalele “America’s Got Talent”, unde jurații nu au contenit cu laude la adresa ei.

Laura Bretan, a cărui tată este născut în comuna Vama din județul Satu Mare, a uimit încă de la prima reprezentație, când unul dintre jurați a apăsat butonul de aur și a trimis-o direct în semifinale.

Marți seara, Laura Bretan a interpretat fabulos “The Prayer”, iar jurații au copleșit-o cu cuvinte de laudă și ovații care au făcut-o pe Laura să plângă de emoții.
„Dumnezeule, în jumătate din melodia asta te-ai transformat în altcineva. De unde vine vocea aceasta? Este atât de incredibilă și de puternică…Tremur”, i-a spus Mel B, jurata care i-a dat butonul de aur, subliniind încă o dată că l-a meritat pe deplin.

„Din acest motiv facem acest show, ca să putem să găsim oameni ca tine. Ești o persoană atât de specială și de talentată. Ne-ai terminat cu vocea ta. Sunt atât de impresionat și atât de fericit pentru tine”, i-a spus și Simon Cowell.

 „Ceea ce mi se pare absolut fabulos e faptul că cu cât ai note mai grele, mai provocatoare, cu atât devii mai bună…Este de necrezut. Mi s-a zbârlit pielea pe mine”, a spus și Heidi Klum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Pericol public pe șosele Sătmarului. Accidentele grave se produc din cauza unor astfel de inconștienți (VIDEO)

Un șofer inconștient, aflat la volanului unui microbuz, a fost la un pas să producă un accident grav la intrarea...

Închide