Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Laura Bretan a avut din nou o prestaţie uimitoare în America. “Mi s-a zbârlit pielea!” (VIDEO)

laura_bretanRomânca Laura Bretan, care a câștigat Sezonul VI al concursului ”Românii au talent”, a uimit din nou Statele Unite ale Americii cu prestaţia sa din semifinalele “America’s Got Talent”, unde jurații nu au contenit cu laude la adresa ei.

Laura Bretan, a cărui tată este născut în comuna Vama din județul Satu Mare, a uimit încă de la prima reprezentație, când unul dintre jurați a apăsat butonul de aur și a trimis-o direct în semifinale.

Marți seara, Laura Bretan a interpretat fabulos “The Prayer”, iar jurații au copleșit-o cu cuvinte de laudă și ovații care au făcut-o pe Laura să plângă de emoții.
„Dumnezeule, în jumătate din melodia asta te-ai transformat în altcineva. De unde vine vocea aceasta? Este atât de incredibilă și de puternică…Tremur”, i-a spus Mel B, jurata care i-a dat butonul de aur, subliniind încă o dată că l-a meritat pe deplin.

„Din acest motiv facem acest show, ca să putem să găsim oameni ca tine. Ești o persoană atât de specială și de talentată. Ne-ai terminat cu vocea ta. Sunt atât de impresionat și atât de fericit pentru tine”, i-a spus și Simon Cowell.

 „Ceea ce mi se pare absolut fabulos e faptul că cu cât ai note mai grele, mai provocatoare, cu atât devii mai bună…Este de necrezut. Mi s-a zbârlit pielea pe mine”, a spus și Heidi Klum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.