Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Locuințe noi la Satu Mare. Blocurile ANL de pe Poligonului sunt finalizate (FOTO)

anl poligonului1Peste 70 de familii sătmărene se vor muta în scurt timp în casă nouă după ce blocurile ANL de pe strada Poligonului din Satu Mare au fost terminate. Subprefectul Altfatter Tamas, împreună cu primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, au făcut astăzi o vizită de lucru la complexul de locuinţe ANL de pe strada Poligonului.

În acest moment, toate cele 74 de unităţi locative sunt realizate. După finalizarea lucrărilor la drumurile de acces (marcaje, aducere la cotă a gurilor de canal), realizarea spaţiilor verzi dintre blocuri si conectarea la utilităţi, cheile apartamentelor şi garsonierelor repartizate de către primărie vor fi înmânate locatarilor.

6 comentarii

  1. Leon Crisan Răspunde

    De pe ostrovului ar trebuii rezolvat pe niste oameni!!!!

  2. Ana Pacurar Răspunde

    Sper domnul primar ca ati vazut si strada 1 Iunie in ce hal dezastros arata , deci nu este asfaltata asa cum denota la primărie !!!, sper sa luați măsuri …

  3. Devecska Răspunde

    De asemenea

  4. satmarean Răspunde

    Foarte corect!Ce sa zic? Unii primesc gratis locuinte iar altii lucreaza zi si noapte sa-si plateasca creditele la banca.Welcome to Romania.

  5. Oarga Ciprian Dan Tudor Răspunde

    Cei care sunt in lista de prioritate cat trebuie sa astepte.cand am depus actele mi sa spua ca lucrand in satu mare amandoi si cu 2 copii avem posibilitatea sa primim locuinta dar se pare ca nu am avut aceasta sansa .macar sa ne zica cat sa mai asteptam concret sa nu mai ne dea sperante false

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.