Ultima actualizare: ieri, 19:25
Locale

Mii de pachete de țigări de contrabandă, descoperite în mașina unui maghiar (FOTO)

Azi-noapte, polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Satu Mare au organizat o acțiune pe linia combaterii traficului cu țigări, în zona de responsabilitate.

tigcont1Astfel, la intrarea în localitatea Porumbești, jud. Satu Mare polițiștii de frontieră au oprit pentru control un autoturism marca Fiat Punto, înmatriculat în România. Mașina era condusă de Robert J., în vârstă de 19 ani, cu dublă cetățenie  maghiară – ucraineană, cu domiciliul în Ucraina.

La controlul efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au descoperit un loc special amenajat în care se vedeau mai multe pachete cu țigări, fapt pentru care autoturismul a fost condus la sediul S.T.P.F. Satu Mare pentru verificări.

În urma unui control amănunți, în portiera din dreapta spate au fost descoperite 50 pachete de țigări, în cea din stânga spate alte 50 de pachete, iar într-un loc special amenajat în zona rezervorului au fost descoperite 2.049 pachete de țigări de contrabandă marca Jin Ling.

Pentru țigările transportate, șoferul nu a putut prezenta niciun document justificativ fapt pentru care cele 2.149 de pachete, în valoare de 9.700 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar mașina, în valoare de 4.500 lei, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Un comentariu

  1. Toma Florin Răspunde

    Eu cred ca a fost dat in gat de cineva invidios

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Aurelia Fedorca, noul președinte al PSD Satu Mare

Noul președinte al Organizației Județene a PSD Satu Mare este Aurelia Fedorca, primarul orașului Negrești-Oaș și președintele organizației orășenești din...

Închide