Ultima actualizare: azi, 19:26
Locale

O mamă disperată cere ajutorul sătmărenilor. Fetița sa are o boală rară

ciul fetitaCiul Farcal Szuzsanna Emoke, mama disperată a unei fetițe în vârstă de 5 luni, a apelează la sprijinul sătmărenilor pentru a-şi salva micuţa. Cele două se află internate într-un spital din Cluj, cu o boală rară iar medicii nu i-au dat prea multe șanse.Mama nu se lasă bătută și vrea să o ducă în străinătate, unde ar mai avea o șansă.

Vă redăm în continuare mesajul mamei, postat pe un site de socializare:

”Bună ziua! Niciodată nu am vrut să cer ajutor nimănui, dar chiar nu am altă soluție. Am o fetiță de 5 luni care după diagnosticul medicilor din Cluj Napoca suferă de o boală numită Mucoviscidoza. De 2 luni ne țin în Cluj, în cursul zilei de luni vom fi transferați la pediatria din Spitalul Județean Satu Mare. Am primit transfuzie de sânge de 5 ori, albumina de nenumărate ori.. Săptămâna trecută ne-a confirmat doctorița din Cluj că ne-a sosit testul genetic în care s-a confirmat că fetița mea suferă de o boală care, după părerea ei, nu se poate vindeca: de Mucoviscidoza. În cursul săptămânii viitoare aș vrea să facem pașaportul fetiței și să plecăm în Ungaria. Am primit nenumărate date și numere de telefon, deci primul pas a putea să îl fac. Aș vrea să știu dacă este chiar adevărat faptul că undeva este o șansă și pentru ea, un transplant de ficat..

Dacă ne puteți ajuta în viitor, aveți cunoștințe sau ne puteți îndruma, orice ajutor e binevenit!

Cod bancar

RO45RZBR0000060015443147

Cont paypal : adresa de mail

[email protected]

Vă mulțumim pentru ajutor!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Înghesuială la Vama Petea. Se stă cu orele la coadă (FOTO&VIDEO)

Marea majoritate a sătmărenilor care lucrează în străinătate își încep concediile. În aceste condiții, în ultimele zile Vama Petea este...

Închide