Ultima actualizare: azi, 20:20

Locale

Patru consilieri județeni noi la Satu Mare. Azi au depus jurământul (FOTO)

cj1Consiliul Județean Satu Mare are, începând de astăzi, patru noi membri. Este vorba despre Gal Illona Gyongy, de la UDMR, care a luat locul colegului său de partid, Nagy Szabolcs, devenit între timp director de cabinet al președintelui Consiliului Județean, Pataki Csaba. De asemenea, locul social-democratului Octavian Petric, care a decis să-și termine mandatul de deputat, a fost luat de Ioan Pop, iar locul liberalului Romeo Nicoară, care, de asemenea, a decis să-și ducă la bun sfârșit mandatul de parlamentar, a fost luat de Ioan Belbe.

Tot astăzi s-a luat act de încetarea mandatului de consilier județean al lui Claudiu Sulea, de la ALDE, care între timp a devenit angajat al Aeroportului Satu Mare, în locul său fiind validat Cosmin Bota.

Cei patru noi consilieri județeni au depus jurământul astăzi în cadrul ședinței Consiliului Județean, prima după întrunirea acestuia, care are loc în aceste momente. 

Un comentariu

  1. Alegator Răspunde

    Nu se voteaza componenta nominala in comisii . GRUPURILE DE CONSILIERI ISI NUMESC REPREZENTANTII IN COMISII IN FUNCTIE DE NUMARUL STABILIT. PROPORTIONAL…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.