Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Patru tineri au furat o maşină, au făcut accident şi au fugit

accident carei3Poliţiştii maramureşeni au identificat patru tineri bănuiţi că ar fi sustras un autoturism. În timp ce se deplasau cu maşina pe raza localităţii Ardusat, ei au fost implicaţi în producerea unui eveniment rutier cu pagube materiale.

          În noaptea de 19/20 iulie a.c., un bărbat din comuna Ardusat a sesizat poliţia că, în apropierea locuinţei sale a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale iar ocupanţii autoturismului au plecat de la locul evenimentului.

          Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că un autoturism înmatriculat în judeţul Satu Mare se află avariat în şanţul de pe marginea drumului.

          În urma verificărilor efectuate a fost identificat proprietarul maşinii care a declarat că, în jurul orei 21.30, persoane necunoscute i-au furat autoturismul în timp ce se afla parcat în faţa parcului din localitatea Ardusat.

          Investigaţiile efectuate de poliţişti au dus la identificarea a patru tineri, unul în vârstă de 15 ani iar ceilalţi de 19 ani, din comuna Ardusat, bănuiţi de comiterea furtului. De asemenea, din cercetări a reieşit că minorul în vârstă de 15 ani a condus autoturismul în momentul producerii accidentului.

          Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis.

Sursa: Poliţia Maramureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.