Ultima actualizare: azi, 16:01
Locale

Podul Decebal intră în reparații capitale. Se va circula doar pe două benzi

podul decebalPodul Decebal va intra în reparații capitale de săptămâna viitoare, dar se va lucra în așa fel încât circulația să se desfășoare în condiții cât de cât bune.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a afirmat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că la acest pod nu au mai fost executate lucrări de asemenea anvergură de opt ani.

Costurile totale ale acestor reparații se cifrează la 2,2 milioane de lei, iar lucrările vor fi executate de o firmă din județul Sălaj. Vor fi reabilitate trotuarele, balustradele, stâlpii de iluminat și, nu în ultimul rând, benzile de circulație destinat traficului auto. Kereskenyi spune că, cel mai probabil, lucrările vor începe săptămâna viitoare. Se va lucra pe câte două benzi de circulație astfel încât să nu fie necesară închiderea totală a acestui pod.  

8 comentarii

 1. Ionel Răspunde

  Ar fi foarte fain daca reparatiile s-ar face si noaptea pentru a termina cat mai repede lucrarile ca o sa paralizeze tot orasul in acea perioada!

 2. Fara Cap Răspunde

  Sa ii chemam pe cei de la Cartea Recordurilor, sigur se va dobora recordul actual de cea mai lunga coloana de masini ce asteapta la un semafor.

  Nu vad nimica scris despre mutarea cablurilor de curent de pe stalpi. Sper ca nu lasa matele alea sa atarna inca 8 ani.

  • DANI Răspunde

   Tu ești un fel de marțian. Vorbești românește dar nu gândești românește. Normal ca nu vor ascunde matele alea cu ocazia renovării, ca o vor face ulterior pe alți bani și ca sa strice asfaltul proaspăt turnat 😀 La noi în tara asa se face.

 3. Alec Ionuț Răspunde

  Pana acuma va plangeati ca nu repara podul , acuma ca il repara , iar nu va convine =]]]]]]].

 4. satmarean Răspunde

  Si gunoiul si cuibul de boschetari din interiorul podului vor ramane? Ca nu se poate trece pe dig pe sub pod de mirosurile pestilentiale si gunoiul din zona

 5. Pop Ciprian Vasile Răspunde

  daca tot il repara, macar sa termine repede reparatia… si lucrarea sa reziste cativa ani… nu ca si restul (mesterul manole) ce repara vara iarna se surpa…

 6. D-REX Răspunde

  Ar trebui interzis accesul camioanelor intre orele 15-18 pe podul DECEBAL altfel va fi dezastru.

 7. Levi Salajean Răspunde

  Repede va fi kk 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.