Ultima actualizare: azi, 12:15
Locale

Primarul Kereskenyi a cerut să se lucreze şi noaptea la pod! Executantul analizează

circulatie paralizata satu mare10Solicitările sătmărenilor atât pe siteul www.portalsm.ro şi pe contul nostru de facebook cu privire la efectuarea lucrărilor și pe timp de noapte la podul Decebal nu au rămas fără ecou. Știrea cu cerințele sătmărenilor a fost văzută de peste 50.000 de persoane și a avut peste 400 de distribuiri. Primarul Kereskenyi Gabor a avut o întâlnire cu reprezentanții firmei în care a solicitat să se lucreze şi noaptea pe pod, dar nu crede că sunt şanse foarte mari. În cursul zilei de astăzi va mai avea o altă întâlnire cu reprezentanţii firmei.

“Eu i-am rugat ca să ţină termenul, nu ar strica dacă ar lucra şi noaptea, poate am şi reuşi să scurtăm acest interval de timp. Conducătorii societăţii au comunicat că o să ia în calcul aceeastă doleanţă a autorităţii locale, însă ei au un contract semnat încă de pe vremea vechii conduceri şi au un grafic de execuţie. Noi mare lucru nu putem să facem până ei sunt în acest grafic. Acest grafic este alcătuit etapizat. Prima etapă are cinci săptămâni, a  doua etapă tot cinci săptămâni, de fapt aceste două prime etape reprezintă partea care va îngreuna traficul, însă până când ei se încadrează în aceste termene , nu putem să facem multe, deşi i-am comunicat să ia în calcul această posibilitate să lucreze şi noaptea pentru că ar fi şi în interesul lor. Noi avem posibilitate financiară, este o lucrare pe care am bugetat-o în aşa fel încât suntem dispuşi să terminăm cât mai repede, să şi plătim lucrarea, deci ar fi teoretic şi interesul lor. Din ce am văzut, respectiv numărul redus de utilaje, eu nu prea văd mari şanse dar şi astăzi o să avem o discuţie cu ei”, a declarat primarul pentru PortalSM.

 Vom reveni astăzi cu poziţia firmei cu privire la lucrările pe timp de noapte.

12 comentarii

 1. Al Răspunde

  Asta e efectul prețului cel mai mic la câștigarea licitațiilor. Firme de nicăieri,fără oameni si fără utilaje. Măcar Tehnic Asist avea si oameni si utilaje însă se vede pa Careiului cam de când lucrează si nu ca nu ar avea cu ce sa lucreze

 2. Constantin Matei Răspunde

  o cunostinta le-a pus cateva intrebari unor muncitori care frecau menta; raspunsul a fost ca "NU L'I S-A SPUS CE SA FACA " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! in ritmul asta , fara utilaje si muncitori, se puteau apuca sa repare podul si pietzarii, farmacistii sau aurolacii !!!!!!!!!!!!!!!!

 3. gogu Răspunde

  Asteptam al treilea pod peste somes 🙂

 4. Marius Răspunde

  Nu trebuie sa lucreze si noaptea ci DOAR NOAPTEA, ca sa nu zica ca sunt obositi.

 5. Cata Manelistul Răspunde

  Sa lucreze primarul cu ai lui noaptea daca nu-i convine!!!Escroc ordinar si bețiv imputit!!!Mai si comanda gunoiul.

 6. Gigi Răspunde

  Ce chestie cică vechea conducere a etapizat proiectul
  .Pai frate Gabore etapizarea au facut-o specialiștii din primărie,unii care sunt acolo de pe vremea când erai vice.De ce nu îi strângi de oua.

 7. Robert Cu Sonia Szekely Răspunde

  Esti tare frate!!!!Manelistul 2016!!!!tu esti vitorul!!!!pe pielea ta vom lua pensia

 8. Robert Cu Sonia Szekely Răspunde

  Ce te doare pe tine daca esti din Iasi????Pascani!!! Ciocu mic si joc de glezna!!!

 9. Sebi Răspunde

  Sâmbăta la 17 nu mai lucra nimeni

 10. adriana Răspunde

  PROST gestionate lucrarile- nu trebuiam incepute in acelasi timp si pe pod si pe Careiului!!! Unde nu-i cap…

 11. Adrian-Călin Țiproc Răspunde

  Bravo frate !!! Fiecare cu …măsi !!! Robert Cu Sonia Szekely

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Accident produs de un șofer aflat în pragul comei alcoolice. Mort de beat s-a urcat la volan

Un accident care din fericire s-a soldat doar cu pagube materiale a fost produs ieri de către un șofer care...

Închide