Ultima actualizare: ieri, 22:07
Locale

Primul concurs forestier TimberKing la Satu Mare. Programul oficial

timberking contestMâine, în 9 iulie, de la ora 17.00, Agropataki în parteneriat cu Husqvarna Romania aduce la Satu Mare (P-ța 25 Octombrie) un show forestier unic, prin care nu numai profesioniștii ci și cei din rândul publicului pot concura pentru mai multe premii.

TimberKing contest este un show inspirat după conceptul World Logging Championship. În cursa profesioniștilor s-au înscris 10 echipe de câte trei persoane. Toți concurenții ar trebui să treacă prin trei probe cu diferite grade de dificultate. La prima proba concurenții trebuie să demonstreze cum știu să se schimbe lanțul la drujba într-un timp cât mai scurt. A doua probă este de tăiere cu precizie prin care echipele ar trebui să taie un buștean de sus în jos apoi de jos în sus, iar cele două tăieturi în final trebuie să se întâlnească. A treia probă este de cepuire prin care concurenții trebuie să taie cât mai corect în cel mai scurt timp crengile unei buștean.

Organizatorii nu au uitat nici spectatorii. Vor organiza o competiție individuală cu trei probe și pentru cei din public, iar marele premiu acestui concurs este un motoferăstrău Husqvarna.

În cadrul evenimentului va fi și un expo prin care Husqvarna dă posibilitatea de a încerca toată gama de produse, iar echipa Agropataki stă la dispoziție pentru întrebările legate de agricultură. Pe lângă multe surprize organizatorii au decis că primele 200 de înghețate de la ora 17.00 vor fi gratuite.

PROGRAM

17.00 – Deschidere Oficială

17.10 – Probă profesională – Schimbarea lanțului

17.40 – Probă pentru public I.

18.00 – Probă profesională – tăiere combinată

18.40 – Probă pentru public II.

19.00 – Probă profesională – cepuire

19.40 – Probă pentru public III.

20.00 – Prezentare Sculptură din lemn

20.30 – Gală de premiere

21.00 – Concert ASH band

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sătmăreanca Natalia Oneț, fără sutien la mare. Imagini incendiare

Sătmăreanca Natalia Oneţ le-a făcut ziua mai fierbinte celor care îi urmăresc profilul de pe reţeaua de socializare. Focoasa brunetă...

Închide