Ultima actualizare: ieri, 22:15
Locale

Ritli a rămas fără mașină în Bulgaria. I-a fost furată din parcarea hotelului

RITLIFostul jucător al Stelei, sătmăreanul Zoltan Ritli, a rămas fără mașină chiar din a doua zi a sejurului din Bulgaria. Ritli s-a cazat miercuri la Hotelul Alvalon din Sunny Beach, iar joi dimineață a constat că i-a fost furată mașina chiar din parcarea cu plată a hotelului. Fostul portar al Stelei a ajuns în Bulgaria prin agenția Paralela 45.

Zoltan Ritli a anunțat Poliția și Ambasada României la Sofia, dar a rămas stupefiat să constate că hotelul nu vrea să le dea polițiștilor înregistrările video ale camerelor de supraveghere, pe motiv că ar fi căzut internetul chiar în momentul producerii furtului. Astfel a apărut bănuiala că hoții ar fi pe o mână cu angajați ai hotelului.

Sătmăreanul și-a angajat un avocat și a primit și asistență juridică din partea Consultatului României de la Varna. El este acum decis să dea în judecată hotelul unde s-a cazat, mai ales că a plătit pentru ceea ce trebuia să fie”parcare păzită”.

4 comentarii

 1. unu Răspunde

  poate l -a jucat la carti cine stie 🙂

 2. Reet Lee Răspunde

  Daca si-ar fi facut concediul in Trestenburg acum se plimba cu bolidul prin urbe fara probleme,jnsa asa…O sa-i dea si avocatului o caruta de bani si nici masina n-o sa si-o vada ever-never !!!Daca are casco inca mai are sanse,altfel…pa si pu-lavara!!

 3. ghinion Răspunde

  Bietul Zoli dupa ce nu este luna sa nu fie victima prin “pub-urile” satmarene acum a ramas si fara masina. Greu de crezut ca o va recupera dar in Bulgaria nu ai ce pleca fara casco cu furt inclus fie si pt. o luna de zile!
  Zoliko revino-ti ca inca esti tanar si poti mai mult!

 4. Cata Manelistul Răspunde

  Banii necinstiți se duc la fel cum au venit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.