Ultima actualizare: azi, 22:40
Locale

Sătmăreni terorizați de omizi. Mai multe blocuri din Carpați II, invadate de miriapode (FOTO)

omizi satu mareOmizile terorizează de câteva zile câteva familii de sătmăreni care locuiesc într-un bloc de pe strada Ganea din Carpați II. Sute de omizi urcă zilnic pe bloc, după care, pe geam, intră în apartamentele locatarilor.

Neajutoraţi şi disperaţi, aceştia nu mai știu ce să facă și cum să lupte împotriva miriapodelor și cer ajutorul Primăriei Satu Mare

“De aproximativ patru, cinci zile am observat că ne confruntăm cu o invazie de omizi. Este posibil ca acest lucru să aibă loc de mai mult timp, însă noi abia acum am observat. Problema este că aceste omizi sunt pe tot blocul, după care intră pe geam şi se plimbă prin toată casa, inclusiv pe haine am găsit omizi. Nu ştim ce să facem, nu mai putem sta cu geamurile deschise deloc, peste tot intră în casă. Până anul acesta nu am avut asemenea probleme, este prima dată când păţim aşa ceva. Toţi vecinii sunt supăraţi şi aşteaptă să se facă ceva. Aşteptăm ca Primăria Satu Mare să ia atitudine şi să ne ajute în soluţionarea acestei probleme. Toată lumea le vede, dar nimeni nu face nimic”, ne-a declarat o sătmăreancă  care locuiește în blocul afectat.

Din spusele locatarilor din zonă, se pare că mai multe blocuri din Carpați II sunt invadate de păroasele cu multe picioare. Cetățenii sunt disperați și nu știu ce să facă ca să scape de omizi. 

Deocamdată, singura armă pe care o au cetățenii împotriva invaziei omizilor este mătura.

”Singura modalitate de a ne apăra de ele este să le măturăm, după care le adunăm în faţa blocului. Uneori mai cumpărăm şi spray pentru uciderea acestora, dar după 10 minute omizile reapar. Aşteptăm ajutor! Afară este extrem de cald, iar noi nu putem aerisi apartamentele. Trebuie să stăm non-stop cu geamurile închise”, a mai adăugat aceasta.

4 comentarii

 1. Fara Cap Răspunde

  Si eu am aceasi problema.
  Se tot inmultesc niste gandaci. Nu demult au ajuns la 7 miliarde si nu se opresc.
  Omoara si distrug tot ce le iese in cale. Nu pot sa convietuiasca cu nimeni si nimic.

 2. Amî Ghiran Răspunde

  Si pe str.Cibinului e la fel….. e plin de omizi…

 3. paul gabriela Răspunde

  si pe str, Traian Vuia (Cap Pod Decebal)e la fel….invazie de omizi,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Absolvenții de clasa a VIII-a pot afla în ce liceu vor învăța. Prima repartizare computerizată a fost afișată

Site-ul oficial al Ministerului Educației a publicat astăzi rezultatele primei repartizări la liceu a absolvenților claselor a VIII-a, în funcție...

Închide