Ultima actualizare: azi, 13:19
Locale

Sătmărenii pot lupta împotriva defrișărilor ilegale. Greenpeace le vine în ajutor

taieri-ilegaleSătmărenilor li se oferă posibilitatea de a lupta împotriva defrișărilor ilegale care au loc în această perioadă atât pe raza județului Satu Mare, în special în zona de nord, cât și în țară. Greenpeace România, cea mai importantă fundaţie ecologistă din lume, pune la dispoziia celor interesați un site unde fiecare sătmărean poate raporta eventualele tăieri ilegale de lemne din pădurile județului Satu Mare, și nu numai.

Aceste sesizări pot fi făcute pe site-ul http://www.salvezpadurea.ro/#1.

”Pădurile sunt esențiale pentru viața și bunăstarea noastră și pentru sănătatea ecosistemelor de care depindem. Totuși, pădurile din România sunt amenințate de tăieri ilegale, practici forestiere iresponsabile, o legislație slabă și o proastă aplicare a legii. De aceea trebuie să acționăm acum și să raportăm orice indicii ale unor posibile activități ilegale, înainte ca pădurile să dispară de tot din viața noastră”, se arată pe site-ul salvezpadurea.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Dorel Coica vrea președinția PSD Satu Mare. Când va fi luată decizia

Președintele Organizației Municipale Satu Mare a PSD, fostul primar Dorel Coica, a precizat astăzi că își dorește să candideze pentru...

Închide