Ultima actualizare: ieri, 21:59
Locale

Sătmarul s-a ”îmbogățit” cu un nou crater. Cum este acesta semnalizat (FOTO)

crater8Municipiul Satu Mare are, de curând, un nou crater în asfalt. De data aceasta, craterul și-a ales ca locație o zonă intens circulată pietonal, chiar în fața fostului sediul Sapard din Centrul Nou al municipiului.

Craterul s-a dezvoltat lângă o gură de canal unde asfaltul s-a surpat. Zi de zi, groapa s-a tot mărit, atât ca suprafață, cât și adâncime. Acum are aproape un jumătate de metru lungime și circa 20-25 de centimetri lățime. Este suficient de adâncă astfel încât piciorul unui om matur poate intra aici până aproape la genunchi.

Cineva a semnalat prezența acestui crater cu un… băț. Problema este că nici ziua bățul nu este foarte vizibil, noaptea nici atât. Ne mirăm că încă nimeni nu s-a rănit în groapa respetivă (sau cel puțin nu știm noi), dar nu ar trebui să așteptăm să se întâmple acest lucru ca abia apoi să fie acoperit craterul.

3 comentarii

 1. Cocoș Anel Răspunde

  Dar craterul de langa LukOil de pe Lucian Blaga????Niste tembeli il tot infunda cu griblura insa aceasta este “inghitita” de crater,semn ca acolo e un canal al altor tembeli,probabil de la apaserv !!Poate vreun prost de la primarie o sa-si rupa acolo masina si numai dupa aceea se vor lua masuri!Oras de kkt cu conducere de kkt !!

  • Adrian Răspunde

   Bine punctat. Poate se sesizeaza domnul primar si compartimentul de specialitate din subordinea sa.
   Ii mai indic un loc in care parca cazi in prapastii!!! Este la intrarea in Solidaritatii de pe strada Rodnei pe allea Ipotesti. Sunt acolo vreo trei-patru gropi care se adancesc si se maresc … In curand va fi una singura ce va forma o adevarata prapastie… !!!

 2. un fraier care mai sta in satu mare Răspunde

  Ce prezentati voi scule de bascule nu e pericol!
  Daca vreti ” pericole de exemplu, intrati la piata de vechituri dispre noroieni la dreapta in sensul spre Petea, sau vizavi de spitalul veterinar, sau chiar in colt la Casa alba ! Toate sunt inca de pe vremea lui Ilyes !!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.