Ultima actualizare: ieri, 21:12

Locale

Ștrandul de la Tășnad, căutat de tot mai mulți români. Apa termală de aici face minuni

tasnadAn de an, tot mai mulți români, în special vârstnici, dar nu numai, vin la Ștrandul de la Tășnad, folosindu-se de capacitățile curative excepționale ale apei termale de aici. Directorul Casei Județene de Pensii Satu Mare, Eugenia Sabou, precizat recent că sunt foarte multe cereri la instituțiile omonime din alte județene pentru Stațiunea Balneoclimaterică de la Tășnad.

”Numărul celor care solicită bilete pentru Tășnad este tot mai mare. Acesta este și motivul pentru care noi nu avem atât de multe bilete repartizate pentru Tășnad. Vin din toată țara. Au fost solicitări chiar și de la Constanța. Vin la Tășnad pentru apă termală care are niște capacități curative apreciate”, a precizat Eugenia Sabou.

Dacă până anul trecut Casa Națională de Pensii a avea încheiate contracte doar cu doi operatori economici din zonă, începând din acest an a mai fost semnat încă unul cu un al treilea.

”Chiar și în aceste condiții numărul solicitanților din țară este mult mai mare față de posibilitățile de cazare de la Tășnad”, a mai spus Eugenia Sabou. 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.