Ultima actualizare: ieri, 21:54

Locale

Tragedie evitată în extremis la Satu Mare. Conductă de gaz, spartă de un muncitor

conducta de gazO cumplită tragedie a fost evitată în ultimul moment la Satu Mare după ce un muncitor a spart din neatenție o conductă de gaz. Evenimentul s-a petrecut astăzi după-amiază pe un șantier din zona centrală a municipiului Satu Mare, pe strada Tudor Vladimirescu.

Muncitorul lucra cu un escavator de mici dimensiuni și săpa un șanț. La un moment dat, din neatenție, ”Dorel” a spart o țeavă de gaz. În acel moment a fost întrerupt lucrul și au fost solicitată intervenția autorităților.

La scurt, la fața locului au ajuns echipaje ale firmei distribuitoare de gaz, ale pompierilor și Poliției. Până ce muncitorii firmei de distribuție au reparat conducta de gaz, circulația în zonă a fost întreruptă și a fost sistată alimentarea cu gaz în zona respectivă a orașului.

Din fericire, nu s-a întâmplat nicio tragedie, dar la cât gaz a fost acumulat în zonă până ce a fost oprită alimentarea, era suficientă doar o simplă scânteie pentru a se produce o explozie. În cele din urmă, totul s-a terminat cu bine.

4 comentarii

 1. Haaaaa Răspunde

  Gazul se acumulează doar în spații închise, în aer liber nu explodează nici să vrei, așa că “tragedia” e doar un mare fâs.

 2. Neacsu Răspunde

  Au spart jumătate din trotuar ignorând faptul ca exista țeavă de gaz acolo! Era vizibila pe trotuar țeavă de gaz. Nu cred ca în proiectul cj au voie sa spargă jumătate de trotuar, spațiu public. Pompierii au sosit primii și au intervenit în câteva secunde cu spumă, la 5 minute după ei politia, după alte 5 minute jandarmii, smurd-ul și intr-un final cei de la gaz care cu lopețile si-au făcut loc în pământ pentru a sigila conducta. Ce este ciudat este faptul ca gazul nu a fost oprit deloc, s-au schimbat intre ei doi muncitori pentru a sigila conducta, primul ieșind aproape leșinat de la mirosul de gaz. Presiunea gazului era atât de mare ca te surzea. Mare noroc am avut ca nu s-a produs o explozie. S-au grăbit sa termine în doua zile.săpăturile subsolului cu un excavator mare si trei camioane. Mari fomisti.

 3. Fomisti Răspunde

  La cât gaz de afara s-a acumulat la oameni în case era suficient sa aprindă un bec.

 4. satmarean Răspunde

  De cand e strada T Vladimirescu in camp? Sau poza e din alta parte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.