Ultima actualizare: azi, 13:34
DRM
Locale

Un fost primar din județul Satu Mare, trimis în judecată. De ce este acuzat

nagy iosifFostul primar al comunei Păulești, Nagy Iosif, eliberat din funcție după alegerile din 5 iunie 2016, este trimis în judecată, în stare de libertate, fiind inculpat  în dosarul nr. 5654/296/2016 de la Judecătoria Satu Mare pentru conflict de interese, fapte ce datează din anul 2011.

Acesta este acuzat că nu a respectat legea în ceea ce privește executarea unor lucrări, că și-a angajat familia în primărie și a folosit în mod ilegal apartamentul din clădirea primăriei.

Din rechizitoriul formulat de procurorii Parchetului de pe lângă tribunalul Satu Mare (foto), în baza denunțului a mai multor persoane, Nagy Iosif este acuzat că ar fi efectuat o serie de lucrări în comuna Păulești fără să fie respectate prevederile legale în acest sens. 

 

Un comentariu

  1. Timerman Dumitru Răspunde

    …O fi nu o fi adevărat…dar Nagy Iosif a fost unul dintre cei mai umanişti primari din judeţul Satu Mare, deopotrivă pentru: români, maghiari, romi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Canicula revine în forță la Satu Mare. Temperaturi greu de suportat

Sătmărenii vor avea parte, începând de azi, de trei zile caniculare. Încă din această dimineață temperaturile au fost foarte ridicate...

Închide