Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Week-end canicular la Satu Mare. Temperaturile vor depăși mult confortul termic

caniculaMeteorologii îi avertizează pe sătmăreni că vor avea parte de un week-end deosebit de călduros, chiar canicular. Temperaturile la Satu Mare vor depăși frecvent 34-35 de grade la umbră.

Canicula se instaurează încă de astăzi la Satu Mare, astfel că, de-a lungul zilei, vor fi înregistrate temperaturi de 32-33 de grade, la umbră. Nici noaptea nu se va răcorii, astfel că mercurul din termometre nu va scădea sub 26-27 de grade.

Mâine canicula vine cu și mai multă putere, fiind prognozate temperaturi de 34-35 de grade, sau chiar mai mari. Și asta la umbră. Asta înseamnă că la soare temperaturile vor depăși 40 de grade, iar la nivelul asfaltului chiar 45-47 de grade. În această situație, disconfortul va fi foarte accentuat, mai ales pentru cei cu boli cardiace, cărora li se recomandă să evite ieșirile din casă între orele 11.00 și 17.00.

Abia duminică după-amiază vremea se va răcori, temperaturile ajungând abia undeva la 30 de grade. Însă răcorirea vremea va fi determinată de ploi însoțite de descărcări electrice și vânt. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.