Ultima actualizare: ieri, 20:58
Locale

Accident de muncă la Draxlmaier Satu Mare. Femeie transportată la spital

ponta draxlmaier satu mare  (4)Accident de muncă la Draxlmaier Satu Mare. O femeie de 43 de ani a ajuns la spital cu răni după ce pe ea s-a răsturnat un cărucior cu cabluri.

Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele Sindicatului din Cablaje de la fabrica din Piteşti, Gheorghiţă Bica, el acuzând lipsa instructajului periodic

“Datorită lipsei de eficiență în domeniul Securității și Sănătății în Muncă, a efectuării instructajului periodic de protecția muncii, ieri, 29.08.2016, a avut loc un grav accident de muncă la Draxlmaier Satu Mare, în sectorul Vk , victima fiind angajata Zimbru Cristina”, a preciza liderul sindical.

Cazul a fost semnalat Inspectoratului Teritorial de Muncă şi Poliţiei.

 

Un comentariu

  1. Drm Răspunde

    Buna ziua sunt colega de munca cu cristina cea care din pacate a fost implicata in acel accident de luni. Cristina impreuna cu fica ei au fost muncitoare in depozit pana in luna februarie cand au foat mutate in hala 2. Dupa accidentul suferit conducerea a facut tot felul de presiuni asupra ficei cristinei printre care i-a foat pusa in fata o foaie prin caretransferul lor s-ar fi realizat in 5 ianuarie cea ce nu este adevatrat. Alta foia prin care i s-ar fi facut pe o data anterioara accidentului scolarizare cea ce nu s-a facut niciodata. Iar de atunci conducerea tot incearca cu amenintari la adresa ficei cristinei ca o vor da afara daca va face demersuri imotriva fabricii si nu va accepta conditiile lor. Ieri la doua zile de la accident in urma unor presiuni, cristina a fost externata din spital pe motiv ca nu sunt locuri in spital si ca nu au de ce sa o tina acolo, a fost externata deoarece sa nu necesite 3 zile de spitalizare si sa se considere accident de munca. Si continua presiunile asupra familiei. Rusine conducerii drm satu mare. Rog portalsm.ro sa faca publice aceste fapte ce se petrec in aceasta firma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Festivalul La Dâmburi 2016. Surprizele pregătite de organizatori

Asociţia SamStudia revine şi anul acesta cu Festivalul ”La Dâmburi”, care va avea loc în perioada 2­3 septembrie în Parcul...

Închide