Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Accident mortal. A ucis un om dar și-a continuat drumul

accidentAccident mortal la Botiz. Un bărbat de 55 de ani din Botiz, care circula cu bicicleta pe drumul național, a fost accidentat grav de un element de caroserie al unui autobuz, decedând ulterior la spital.

Duminică seara, în jurul orei 19.10, poliția rutieră a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier, pe DN 19.

La fața locului s-a stabilit că un bărbat de 55 de ani din Botiz, circulând cu bicicleta în afara localității Botiz,  a fost rănit grav de un autovehicul care a părăsit locul accidentului.Victima a fost transportată la spital unde, în urma leziunilor suferite, a decedat.

În urma investigațiilor efectuate și pe baza  probelor  ridicate de  la fața locului, a fost identificat vehiculul implicat în incident, ca fiind un autocar înmatriculat în Bistrița Năsăud, condus de către un bărbat de 30 de ani din comuna Șintereag, județul Bistrița Năsăud

Din  primele cercetări rezultă că, în timpul mersului, un element de caroserie a acroșat biciclistul, provocând accidentarea acestuia, șoferul autocarului continuându-și deplasarea.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, urmând ca după finalizare să se dispună măsuri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.