Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Accident provocat de un tirist sătmărean. A acroșat o mașină din Germania (FOTO&VIDEO)

accident tir1Șoferul unui Tir înmatriculat în județul Satu Mare a provocat, ieri seară, un accident de circulație soldat cu rănirea a șase pasageri aflați într-o mașină înmatriculată în Germania.

Potrivit Dej24.ro, șoferul unui  autotren înmatriculat în județul Satu Mare, în timp ce se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre centrul municipiului Dej, ajuns pe strada 1 Mai, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un cetățean neamț, care circula pe prima bandă a drumului.

În urma impactului, autoturismul înmatriculat în Germania a părăsit partea carosabilă, a rupt un copac aflat pe trotuar, oprindu-se în cele din urmă pe carosabil.

Din fericire, cele șase persoane aflate în autoturism au scăpat doar cu câteva zgârieturi, doi minori și un adult fiind transportați la spital pentru observație.

Sursa foto și video: Dej24.ro

  

4 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Maximul pedepsei i l-aș da!

  2. Romanul Răspunde

    Si acuma “stranierul” a fost de vina? No comment asa-i? Site de rahat ce sunteti. E greu sa accepti ideea ca nu tre sa fi stranier ca sa conduci prost. Mai ales cand esti din roman. 🙂

  3. Norick Răspunde

    Tirist ?? Cetatean neamt ?? Aiaiaiai 🙂 😀 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.