Ultima actualizare: azi, 21:44
Locale

Atacatorii din Giorocuta, arestaţi pentru 30 de zile

arestatCei patru tineri din Socond, bănuiți de comiterea tâlhăriei din Giorocuta și care au fost reținuți pentru 24 de ore, au fost prezentați  în cursul zilei de ieri, de către procurorul de caz, Judecătoriei Carei.

Instanța a dispus față de aceștia măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În data de 29.08.2016, la ora 03:37, printr-un apel telefonic la 112, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat de către un bărbat de 47 de ani din localitatea Giorocuta, comuna Supur, despre faptul că a fost victima unei tâlhării.

În scurt timp polițiștii Secției Rurale Tășnad ajunși la fața locului, au stabilit că cele sesizate se confirmă, consatând faptul că patru persoane necunoscute  ar fi intrat în locuința reclamantului, în care se mai afla fiica acestuia de 18 ani și prin amenintări cu acte de violență, le-ar fi solicitat celor doi să le predea o anumită sumă de bani.

Sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, polițiștii Secției Rurale Tășnad, beneficiind în activitățile de investigare de sprijinul colegilor de la Secția Rurală Beltiug dar și de polițiștii de investigații criminale și cei din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au reușit în cursul zilei de ieri identificarea și prinderea celor patru  bănuiți de comiterea faptei, respectiv patru tineri de 18, 23, 24 și 25 de ani, toți din comuna Socond.

În sarcina acestora s-a stabilit că în noaptea de 29/30.08.2016, în jurul orei 03.30, ar fi pătruns în locuința părților vătămate, pe ușa de acces aflată deschisă, unde prin amenințare cu un box (rozetă) si a unui topor, le- ar fi cerut suma de 250 euro. Sub presiunea amenințării, bărbatul victimă s-a conformat și a  înmânat agresorilor suma solicitată.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
O femeie a dat 900 de lei să fie dezlegată de blesteme. Cum a fost înşelată!

Poliţiştii atrag atenţia asupra riscului de victimizare prin înşelăciunile produse prin metoda „ghicitul”. Respectaţi sfaturile transmise pentru a nu vă...

Închide