Ultima actualizare: ieri, 17:51
Locale

Drumul spre Homoroade nu poate fi reabilitat, deocamdată. Codrenii au vrut să protesteze

drum Oteloaia (5)

Cu toate că arată ca după bombardament, lucrările de reabilitare a drumului județean spre comuna Homoroade nu pot fi începute, cel puțin nu deocamdată.  

Șefa Serviciului Achiziții din cadrul Consiliului Judeţean, Mihaela Bura a afirmat astăzi, în cadrul ședinței ordinare, că licitaţia contractului de lucrări a fost contestată de unul dintre participanţi la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor, şi ulterior la Curtea de Apel Oradea, astfel că va mai dura mult până când se va anunţa un câştigător.

Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a precizat că potrivit deciziei Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, licitația trebuie finalizată, dar unul dintre operatori s-a adresat instanței, astfel că întregul proces este încurcat.

În această situație, sunt două variante: ori se suspendă procedura de atribuire și se declară firma care va executa lucrările, ori se merge mai departe cu riscul ca instanța să desemneze alt câștigător.

Președintele Pataki Pataki spune că se va merge înainte pe baza deciziei Consiliului Național de Soluțiuonare a Contestațiilor, afirmând că firma care s-a adresat instanței încearcă să pună presiune psihologică pe conducerea Consiliului Județean Satu Mare. ”Deblocăm situația și mergem mai departe”, a mai spus Pataki.

Deși nimeni nu a rostit numele societății, de pe urma discuțiilor dintre consilieri se poate deduce că firma care contestă licitaţia este Tehnic Asist.

Nemulțumiți de starea drumului județean spre Homoroade, codrenii au vrut să organizeze astăzi un miting la Satu Mare, chiar pe platoul din Piața 25 Octombrie. Acțiunea de protest a fost amânată însă, după ce președintele Pataki Csaba le-a explicat iniţiatorilor despre ce este vorba.  

2 comentarii

  1. George Răspunde

    Daca faceti protest faceti inainte de alegeri ca dupa aia salut nu va mai baga nimeni in seama!!!

  2. Scursori de botosani TEHNIC ASSIST Răspunde

    Nu e destul cat au fuat pe vremea lui Govor si cate lucrari au obtinut de la el in detrimentul altor societati satmarene, acu flamanzii astia lui Govor nu mai se dau batuti. Domnilor nu ati priceput mergeti ACASA si mai veniti de il vizitati pe Mircea la bulau.HOTILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Dezastru la Bac-ul de toamnă. Procent rușinos de promovabilitate

Procentul de promovabilitate la Bac-ul de toamnă în județul Satu Mare a fost foarte mic, chiar rușinos.  Rezultatele examenului de...

Închide