Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Florin Piersic vine la Satu Mare. Spectacol la Casa de Cultură (FOTO&VIDEO)

FLORIN PIERSICÎndrăgitul și cunoscutul actor Florin Piersic vine la Satu Mare ocazie cu care, alături de actrița Medeea Marinescu va prezenta sătmărenilor piesa de teatru ”Străini în noapte”.

Spectacolul ”Străini în noapte”, de Eric Assous, sub regia maestrului Radu Beligan, are onoarea de a ajunge și în orașul Satu Mare. Vinovați pentru succesul piesei sunt marii noștri actori Florin Piersic și partenera sa Medeea Marinescu.

Reprezentația va avea loc în data de 27 octombrie ora 19:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor. Pentru achiziționarea biletelor cei interesați pot suna la numărul de telefon 0261 714 997. Program: de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00. Pentru mai multe detalii, puteți suna și la numărul 0748 028 233. 

Un comentariu

  1. carcotas Răspunde

    …,,ocazie cu care…”.Mai,mai,mai…Deci ei nu vin sa joace piesa ci pt. a face shopping si daca tot sunt aici se folosesc de ocazie…Iata de ce trebuie exigenta sporita la BAC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Podul Decebal, tot neterminat. Muncitorii trag chiulul (FOTO)

A trecut și săptămâna de grație dată de Primăria Satu Mare constructorilor din cauza problemelor tehnice ivite pe parcurs, dar...

Închide