Ultima actualizare: azi, 13:19

Horoscop

Horoscopul celtic al copacilor: Descoperă-ți înțelepciunea sacră!

horoscop celticAstrologia celtica a copacilor si arbustilor are la baza ideea ca momentul cand ne-am nascut este esential in formarea personalitatii noastre.

Sistemul Astrologiei celtice deriva din credinta ca avem o conexiune sacra cu natura si ca vibratiile copacilor, arbustilor si plantelor ne influenteaza pe fiecare in moduri diferite.

Copacii si plantele ne pot oferi mai multa claritate cu privire la cine suntem noi cu adevarat!

Mesteacan – Invingatorul (24 decembrie – 20 ianuarie)

In horoscopul celtic, cei care s-au nascut sub energia mesteacanului sunt persoane foarte motivate si luptatoare, care s-au nascut ca sa atinga succesul. Sunt oameni care isi doresc tot timpul mai mult, care cauta orizonturi noi si au noi aspiratii.

Scorus de munte – Ganditorul (21 ianuarie – 17 februarie)

Astrologia celtica recunoaste natura meditativa a persoanelor nascute sub influenta energetica a scorusului de munte. Acestea sunt persoane care investesc foarte multa energie in studiu, sunt insetati de cunoastere in toate formele sale si sa isi satisfaca curiozitatile ii face fericiti. Sunt vizionarii lumii noastre.

Frasin – Fermecatorul (18 februarie – 17 martie)

Persoanele nascute sub energia frasinului au un farmec aparte, o energie magnetica si in acelasi timp misterioasa. Sunt persoane romantice si visatoare care par sa nu fie constiente de farmecul lor si totusi… ii inspira pe toti cei din jur.

Arin – Descoperitorul (18 martie – 14 aprilie)

Cei nascuti in zodia celtica a arinului sunt aceia care au curajul de a strabate cai neumblate. Au capacitatea de a privi lumea prin numeroase perspective si prin felul cum vad ei lumea ii inspira pe toti oamenii din viata lor, sa evolueze.

Salcie – Magicianul (15 aprilie – 12 mai)

Daca esti in semnul salciei, te influenteaza de asemenea si energia lunii asa incat, personalitatea ta ascunde aspecte mistice, romantism, inteligenta debordanta si creativitate. Persoanele nascute sub aceasta zodie sunt de asemenea blande si iubitoare. Dintre toate zodiile horoscopului celtic, persoanele nascute in zodia salciei au cele mai dezvoltate abilitati metafizice.

Gherghin – Iluzionistul (13 mai – 9 iunie)

In zodiacul Celtic, se spune despre cei nascuti sub energia gherghinului ca nu sunt ceea ce par a fi. Sunt oameni pentru care trebuie sa ai putina rabdare ca sa le descoperi farmecul, sau mai degraba care se dezvaluie ei insisi atunci cand capata incredere. Chiar daca par persoane rezervate, in interiorul lor este o flama a creativitatii si bucuriei inepuizabila. Esti norocos daca un astfel de om a a aprut in viata ta!

Stejar – Stabilizatorul ( 10 iunie – 7 iulie)

Cei nascuti sub acest semn celtic au darul superb al puterii interioare. Acest dar se va reflecta in absolut tot ce fac. Au puterea discernamantului si o incredere de sine care nu poate fi zdruncinata. Sunt oameni de incredere, pot fi foarte buni lideri, sunt oameni care te inspira si pe care te poti baza oricand.

Ilice – Conducatorul (8 iulie – 4 august)

Intre copacii astrologiei celtice, ilicele are un statut regal. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt nobile, au prestanta, isi cunosc foarte bine valoarea si se simt bine in pozitii de conducere. Nu vor accepta absolut niciodata ceva care nu se ridica la standardele lor inalte.

Alun – Inteleptul (5 august – 1 septembrie)

Daca te-ai nascut sub energia zodiei celtice a alunului esti o persoana foarte inteligenta, organizata si eficienta. Ai un dar natural pentru studiu, ti se potriveste mediul academic. Excelezi in a-ti folosi mintea si toti te respecta pentru asta.

Vita de vie – Egalizatorul (2 septembrie – 29 septembrie)

Persoanele nascute in semnul celtic al vitei de vie sunt influentate de energia echinoctiului de toamna. Acesti oameni au o personalitate impredictibila, mereu in schimbare si plina de contradictii, dar asta ii face sa fie fermecatori, chiar daca mai greu de inteles de catre ceilalti. Sunteti printre aceia putini care aveti capacitatea de a fi constienti de ambele fete ale monedei, iar asta va echipeaza cu extrem de multa intelepciune.

Iedera – Supravietuitorul (30 septembrie – 27 octombrie)

Intre toate caracteristicile pretuite de horoscopul celtic pentru cei nascuti in zodia iederei – delicatete, bunatate, gust pentru frumos – capacitatea de a depasi obstacole si de a iesi invingatori este cea mai respectata. De asemenea, oamenii nascuti in aceasta zodie sunt compasivi si loiali, calitati extrem de rare care trebuie cu adevarat celebrate.

Trestie – Judecatorul (28 octombrie – 24 noiembrie)

Persoanele nascute in aceasta zodie celtica sunt persoanele care stiu sa pastreze secerete. Au verticalitate morala innascuta, sunt persoane demne si analizeaza cu foarte multa claritate situatiile prin care trec. Sunt capabili sa fie discreti si sa actioneze cu noblete si buna-judecata in orice circumstanta.

Soc – Cautatorul (25 noiembrie – 23 decembrie)

Persoanele nascute sub zodia celtica a socului sunt persoane care iubesc libertatea. Au temperamente puternice si se simt bine explorand, incercand senzatii tari eliberatoare. Iubesc calatoriile si se lasa influentati de multi-culturalitate. Sunt oameni ai actiunii si nu sufera sa vada delasare in jurul lor.

 Sursa: garbo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.