Ultima actualizare: azi, 14:10

Horoscop

Horoscopul Kabbalah: Descoperă cele 12 semne mistice ale vieții

kabbalahKabbalah este o intelepciune antica care releva modul cum functioneaza universul. Kabbalah inseamna „a primi” si ne arata cum sa primim prosperitate in vietile noastre.

Kabbalah este o paradigma antica despre viata. Ne invata ca toate laturile vietilor noastre – sanatate, relatii, cariere – mana din acelasi trunchi si din aceeasi radacina. Este tehnologia modului cum functioneaza universul. Este un mod de a privi lumea si de a ne conecta la acea senzatie de implinire pe care o cautam.

NISSAN (Berbec)

Cei nascuti in zodia Nissan sunt persoane cu personalitate puternica, viguroase, curajoase si foarte asertive. Cand vine vorba despre orice confruntare, oamenii acestia fac orice ca sa iasa invingatori. Sunt in acelasi timp calzi cu persoaele pe care le iubesc si capabili sa renunte la interesele lor pentru a le reprezenta pe ale celor iubiti.

Cei din zodia Nissan au o energie specifica care ii ajuta sa iasa din blocaje si astfel reusind sa gaseasca usuratate in toate aspectele vietii lor. Ei sunt condusi de planeta Marte, planeta razboiului si stiu sa depaseasca conflictele ivite in viata.

IYAR (Taur)

Iyar este un semn fix, guvernat de Zeita Noga in ebraica, Energia interioara a celor nascuti in aceasta zodie este focul. Astfel, cei din zodia Iyar sunt persoane pline de o pasiune de nestavilit si creativitate.

Focul lor interior intra in contrast cu dorinta de stabilitate care ii caracterizeaza si de aceea se gasesc adesea in situatii cand trebuie sa faca fata unor conflicte interioare puternice. Astfel ei traiesc tot timpul intre energia libertatii si energia dominatoare a nevoii de siguranta si stabilitate.

Cei nascuti in zodia Iyar sunt de asemenea cunoscuti ca vindecatorii horoscopului, pentru ca au o energie placuta si calda, sunt iubitori si compasivi.

SIVAN (Gemini)

Sivan este a treia luna in calendarul ebraic si poarta cu sine energia aerului. Aceasta zodie este patronata de Kochav, caruia ii corespunde planeta Mercur la romani.

Valoarea numerica a lui Kochav este Caf Vav = 26 si Caf Bet = 22, care impreuna creaza cea mai puternica combinatie energetica in Kabbalah.

Kochav semnifica capacitatea de a comunica si de a te deschide in fata oamenilor, de aceea cei nascuti in aceasta zodie se descurca admirabil in orice circumstanta ce implica diplomatia si contactul cu oamenii.

TAMMUZ (Rac)

Cei din zodia Tammuz sunt guvernati de energia Lunii. Sunt persoane extrem de sensibile care au nevoie de dragoste si apreciere. Din acelasi motiv, aceste persoane reusesc sa empatizeze cu oricine trece printr-un moment mai greu.

Dar in acelasi timp, persoanele nascute in aceasta zodie trebuie sa invete sa traiasca mai mult in prezent, pentru a gasi capacitatea de a trece mai usor peste emotiile lor puternice.
Persoanele nascute in aceasta zodie sunt de asemenea foarte domestice. Au nevoie de stabilitate si de siguranta unei familii iubitoare.

AV (Leu)

Zodia Av se afla sub domnia Soarelui. Aceste persoane sunt temperamentale si pline de foc. Caracteristicile lor generale sunt determinarea, dominatia, ego-ul si puterea, de aceea au tendinta de a se crede superiori celorlalti si de aceea trebuie sa invete sa isi controleze mai bine aceste porniri.

Ei trebuie sa invete bunatatea, compasiunea si spiritul de echipa. Astfel se pot transforma in lideri de exceptie.

ELUL (Fecioara)

Zodia Elul este zodia persoanelor muncitoare si care se dedica cu tot sufletul societatii in care traiesc. Sunt intre cei mai inteligenti oameni. Li se potrivesc cariere de exceptie, cum ar fi cea de medic sau de activist social. Ei fiind vindecatorii societatii.

Cei nascuti in aceasta zodie sunt critici cu ei insisi si transfera acest simt si catre ceilalti. De aceea, e uneori dificil sa te afli intr-o relatie intima cu o persoana nascuta in aceasta zodie. Sunt oameni care trebuie sa invete ca oamenii sunt diferiti si sa accepte mai multe perspective asupra a ceea ce inseamna „corect”.

ISHREI (Balanta)

Energia planetei Venus (Noga la everi) este cea care guverneaza aceasta zodie. Este energie iubirii romantice, a pasiunii, a senzualitatii si a artelor.

Persoanele nascute in aceasta zodie au tendinta de a face pe plac tuturor si uneori isi irosesc prea multa energie atfel. Astfel, ei trebuie sa invete sa se auto-respecte si sa mai spuna si
„nu” din cand in cand.

MAR CHESVAN (Scorpion)

Aceasta zodie este sub influenta planetelor Pluto si Marte, in Horoscopul Kbbalah. O combinatie puternica si interesanta. Pluto detine energia extremelor, a curajului si a curiozitatii. Acesti oameni performeaza foarte bine in domenii ca afacerile si finantele. Sunt de asemenea persoane cu o intuitie puternica si de aceea multi Scorpioni isi pot dezvolta aceste abilitati si ii putem gasi in domenii ca psihologia sau zone ale spiritualitatii.

Daca nu esti un prieten al persoaneleor nascute in Scorpion, nu te astepta sa fii tratat cu prea multa candoare, acestia fiind foarte selectivi in ceea ce priveste oamenii cu care intra in contact.

KISLEV (Sagetator)

Cei nascuti in aceasta zodie se bucura de energia pura si dinamica a curcubeului, care este un semn de la Dumnezeu.

De aceea, persoanele nascute in aceasta zodie vor cauta cu indrazneala sa gaseasca noi si noi provocari incitante. Este modul lor de a evolua si de a invata. Sunt persoane optimiste si cu o creativitate debordanta. Le place sa calatoreasca, iubesc sa aiba libertate si sa se imprieteneasca. Dintre toate zodiile, cei nascuti in Kislev sunt cei care poate, adora cel mai tare viata.

TEVET (Capricorn)

Aceasta zodie in horoscopul Kbbalah este dominata de energia lui Saturn.
Cei nascuti in aceasta zodie sunt conectati cu pamantul; ei au nevoie sa se simta in siguranta materiala si emotionala.

Energia interna a acestor oameni este apa, care ii ajuta sa izbandeasca in orice isi propun, de asemenea aceasta se traduce si in natura lor iubitoare si grijulie.

SHEVAT (Varsator)

Cei nascuti in zodia Shevat sunt condusi de energia lui Saturn si de cea a lui Uranus. Este energia inventatorilor, a creatorilor si a inteleptilor. De aici se trage setea de nestavilit a celor nascuti in aceasta zodie de a explora si de a afla lucruri noi, mereu si mereu.

Saturn, a saptea planeta a Sistemului Solar este planeta judecatii, ordinii si responsabilitatii. Uranus este a 8-a planeta a sistemului solar si ii incarca pe cei nascuti in Zodia Shevat cu energia curajului de a depasi limitari fizice si mentale. Uranus este cel care ne provoaca constienta si intelepciunea.

ADAR (Pesti)

Cei nascuti in aceasta zodie sunt guvernati de energia planetelor Jupter si Neptun.
Jupiter and Neptun. Jupiterul este planeta succesului, miracolelor expansiunii si un agent al spiritualitatii in vietile noastre. Neptun este planeta care domina abstractul. Persoanele din aceasta zodie au deci o mare capacitate de abstractiza si de a se conecta la alte dimensiuni ale realitatii.

Sunt oameni care vad lucrurile in perspectiva si cu o inteligenta deosebita. Sunt romantici si magnetici dar tocmai acest lucru ii face sa fie periculosi in relatiile romantice mai ales.

 Sursa: garbo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.