Ultima actualizare: azi, 20:11
Locale

Incendiu în Parcul Central al Sătmarului. Cauza este una intenționată (VIDEO)

incendiu parcUn incendiu a izbucnit astăzi, în jurul orei 17:00, în Parcul Central al municipiului Satu Mare. Focul a izbucnit la câțiva arbuști ornamentali din parc, cauza fiind una intenționată, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Someș Satu Mare, Aurel Ulici. Pompierii sătmăreni au intervenit la fața locului cu o autospecială, reușind să stingă focul în doar câteva minute.

Cazul a fost predat poliției Satu Mare care urmează să facă cercetări și să identifice persoana care intenționat a dat foc arbuștilor ornamentali din Parcul Central.

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Dacă nu mă înșel, în zonă sunt montate o grămadă de camere de filmat, comunitarii ar trebui să aibă filmarea, iar identificarea autorului ar trebui să fie o chestiune de minute! Eventual, ar putea cere ajutorul populațiunii, la fel cum au făcut-o unii patroni de magazine jefuite mai devreme!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Cea mai frumoasă biserică barocă din Transilvania, renovată cu ajutorul Guvernului Ungariei. Biserica de la Carei va fi binecuvântată pe 25 august

Biserica Sfântul Iosif de Calasanz din Carei renovată recent, va fi binecuvântată cu ocazia hramului din 25 August. În mai...

Închide