Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Mirabela Dauer a susținut un concert de excepție la AugustFest Carei

mirabela dauer

Cea de-a doua zi de Festival AugustFest a fost dedicată muzicii uşoare, şlagărelor de ieri şi azi. Programul a fost deschis de solistele Andrada Spanci, Alexandra Gozner şi Ariana Astalîş, pregătite de profesoara Mariana Vulcan.

Evenimentul a continuat un un recital susţinut de soliştii şi instrumentiştii formaţiei Castelanii, pregătiţi de profesorul Szűcs József. Tinerii castelani au prezentat un program variat de şlagăre de muzică uşoară în limba română şi engleză. Au urcat pe scenă solistele: Nuna Teodora, Földvári Valentina, Németi Tamara, Csőkőr Tamara, Drăgan Larisa, Latiş Larisa, Patricia Bórbely, Gál Stefania. Formaţia Castelanii a cântat în următoarea componenţă: Baumli Orsolya, Baumli Júlia, Cosma Cosmina şi prof. Szűcs József.

Punctul culminant al serii a constat în recitalul de neuitat susţinut de îndrăgita interpretă de muzică uşoară, Mirabela Dauer. Aproximativ o mie de spectatori s-au putut bucura de programul de excepţie pregătit de Mirabela Dauer, aceştia fredonând alături de artistă şlagăre memorabile precum „Te-aştept să vii” sau „Morăriţa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.