Ultima actualizare: azi, 15:13
Locale

O ultimă parcare înainte de plecare. Cum s-au comportat stranierii la Satu Mare (FOTO)

parcare2Sătmărenii care lucrează în străinătate, denumiți generic ”stranieri”, și care și-au făcut concediul din luna august acasă, nu s-au sfiit să-și dea iar în petec în trafic. Chiar dacă nu au creeat la fel de multe ca și anii precedenți, totuși s-a mai găsit câte unul să parcheze pe unde l-a tăiat capul, fără să-i pese de Codul Rutier sau de ceilalți participanți la trafic.

O parte dintre ei au fost fotografiați și postați pe rețelele de socializare la capitolul ”AȘA NU”.

Nu au fost, însă, singurii care s-au comportat în trafic ca în juglă. O mare parte dintre sătmărenii rămași acasă au făcut aceleași lucruri ca și ”stranierii”. Astfel că traficul din Satu Mare se desfășoară, în aceste zile, după principiul cine e mai tare. 

5 comentarii

 1. ioan Răspunde

  Sa mearga cit mai repede, (como si dice ? ) prostii astia !

  • Maria Răspunde

   Câtă răutate!!!
   Am ajuns să ne urâm şi compatrioți care trăiesc peste hotare şi care au ajutat țara să se dezvolte,prin bani care îi trimit şi investesc în România !!!!
   Ruşine,ruşine !!!!

   • Unu' Răspunde

    Asta nu înseamnă că trebuie să uite de bunele maniere și mai ales de REGULILE DE CIRCULAȚIE pe care însă le respectă deîndată ce au ieșit din țară!!!
    Știi ce fac majoritatea jegoșilor de stranieri cand ajung în vamă să iasă din țară? Îți răspund eu, să nu mori proastă, ÎȘI CUPLEAZĂ CENTURA DE SIGURANȚĂ!!!!

 2. 007 Răspunde

  Da Maria,MUUULTA rautate ar trebuii sa avem ,cand vedem unii boi cum sfideaza bunul simt si sigur,regulile de circulatie.Sau mataluta n-ai auzit de asa ceva ?!E scuzabil daca esti inca la nivelul scutecului?

 3. cristi Răspunde

  Maria, cum au dezvoltat orașul ? în lățime ?
  De unde vin ei nu își permit ceea ce aici încă se poate, din păcate.
  Deși uni au fost mult înaintea lor afară în stăinătate nu au venit cu astfel de obiceiuri deoarece acești stranieri nu sunt majoritari și le au de acasă în sânge (obiceiurile).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.