Ultima actualizare: azi, 15:08
Locale

Pedofil pe străzile Sătmarului. Este acuzat că urmărește fetițele (FOTO)

pedofilUn bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani este acuzat de mai mulți părinți din cartierele Micro 15 și Micro 16 că urmărește copii pe stradă, în special fetițele. Unul dintre părinți, mai curajos, la fotografiat pe bărbat și a postat fotografia pe Facebook pentru a-i alerta și pe alți sătmăreni.

Fotografia postată este însoțită de următorul text:
”ATENTIE!!!! PĂRINȚI. Parcul de pe strata Careiului, lângă Fabrica de Paine, acest pedofil urmărește copiii, în general fetițele (de toate vârstele) ziua la amiaza mare !!!!!!!!!!”.

Deși fotografia a fost postată de curând, bărbatul a fost recunoscut de două fete din Satu Mare care au spus că și ele au fost urmărite de acest individ.

”Da’ pe mine şi pe deni ne-o urmărit”, spune una dintre ele, o fetiță de circa 10 ani, în comentariul de la fotografie. Adevărat, răspunde o alta, cam de aceeași vârstă, ambele eleve la Școala Gimnazială ”Mircea Eliade”.

Dacă este adevărat, și dacă comportamentul bărbatului se adeverește, atunci fapta sa este foarte gravă, cu atât mai mult cu cât își face vecul chiar în apropierea uneia dintre cele mai mari școli gimnaziale din Satu Mare.

4 comentarii

 1. Smekerkenyi Răspunde

  Pai fapta de a urmări pe strada fetite “de toate varstele” este foarte gravă.
  Prevăzută in toate legile si pedepsita cu retezarea definitiva a scarbavnicului mădular.
  Primarul sa facă bine sa pună vreo trizeci de polițai locali sa nu aibă hodina sau somn pana nu l-or inshfaca, schingiui si pedepsi trăgându-se-l pe roata pe bătrânul din fotografie.
  C-așa a zis un troglodit dotat cu telefon cu aparat de fotografiat si-o mulă agramata de pe Facebook.

  Sictir!

 2. Laszlo Răspunde

  ce inseamna a fi urmarit de cineva? sau daca sa ajuns pana acolo sa zici ca e foarte violent atunci trebe anuntat politia si nu sa faci poze si sa comentezi pe FB. mars la gara si batetiva coasa.

 3. Pop Ioan Răspunde

  ATENTIE!!! Aceste afirmatii sint foarte grave si trebuie dovedite.Pina atunci este calomnie.Dupa 1 septembrie se reia activitatea la Judecatorie si Tribunal…..

 4. Djungo Răspunde

  Un articol penibil si plin de greseli gramaticale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.