Ultima actualizare: azi, 21:43
Locale

PNL nu va participa la emisiunile TV moderate de Mircea Govor

PNLPartidul Național Liberal, filiala Satu Mare a transmis prin intermediul unui comunicat de presă, că nu va participa la emisiunile TV, moderate de Mircea Govor, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare.

Partidul Național Liberal, filiala Satu Mare,  în urma difuzării  primei emisiuni TV a d-lui Govor Mircea, la Nord Vest TV în calitatea  sa nouă de moderator TV, își exprimă următorul punct de vedere:
Reprezentanții PNL nu vor participa la emisiunile moderate de dl Govor  Mircea până când nu vor fi soluționate problemele domniei sale în fața  legii, în instanță.
Desigur că restul emisiunilor trustului nu vor fi afectate de această  decizie, în măsura în care există dorința echipei redacționale ca  membrii PNL SM să fie invitați, să accepte participarea și să-și  exprime punctele de vedere proprii sau ale partidului.

Ioan Rus                                                                 Cosmin Varga,
Președinte PNL Satu Mare                                Prim-vicepreședinte PNL Satu Mare

8 comentarii

 1. Unudinmultime Răspunde

  va avea Govor un rating, toti coloratii vor viziona emisiunea lui.

 2. Gabor bacsi, Răspunde

  Oricum,cei care vor participa vor trebui sa invete dialectul lui mircica.

 3. Cosmin Răspunde

  Asta a scăpat de arest? Asemenea infractori nu ar ttrebui sa apară la tv . Riscam sa devina un model pt prostimea din ziua de azi.

 4. oier Răspunde

  Sa mor nu alta ANALFABETU face emisiuni!!! Infractoru , INCULPATRU face emisiuni, fa Mirceo dai bataie ca mai e putin si joci table acolo… la mititica!

 5. Cetatean Satmarean Răspunde

  Dav acest Varga cine este ? Romeo poti sa ne spui,nu stii de ce? sora ta e JULIETA ,ca si in trecut Romeo si julieta.

  • Cetatean Satmarean Răspunde

   Dav acest Varga cine este ? Romeo poti sa ne spui,nu stii de ce? sora ta e JULIETA ,ca si in trecut Romeo si julieta.

 6. Cetatean Satmarean Răspunde

  Sorine Ghilea la prezidentiale a fost langa noi acest VARGA?Probabil a investit bani ca si noi.EU nu stiu cat am investit Nicoara probabil stie?.Deplasarea la BUCURESTI.

 7. La taifas cu un inculpat! Răspunde

  Nu stiu daca ati avut rabdare sa urmariti primele emisiuni. Vai de capul meu. Sunt socat cum un taranoi de asta care nu stie sa scoata pe gura o propozitie coerenta, inculpat de catre DNA, vine si ne tine lectii de politica. Nici nu e de mirare ca nimeni nu vrea sa accepte invitatia acestui taranoi anlfabet si corupt si e nevoit sa+si duca angajatii in platou ca sa nu vorbeasca singur o ora intreaga. Habar n-am ce payeste CNA-ul de permite aparitia unui asemenea specimen dobitoc şi corupt pe sticla. Ar trebui sa initiem o petitie pentru a interzice emisiunea asta de cacat, care polueaza peisajul mass-media din Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
La sfârșitul săptămânii încep Zilele Maghiare Partium (Programul oficial)

În perioada 19-28 august, cea de-a 15-a ediție a Zilelor Maghaire Partium vă așteaptă cu programe diversificate. La conferința de...

Închide