Ultima actualizare: azi, 10:27
Locale

Podul Decebal, un real pericol pentru sătmăreni. Trotuarele lipsesc cu desăvârșire (FOTO)

podul decebalAstăzi dimineață, în jurul orei 10.00, traficul rutier și pietonal de pe Podul Decebal din Satu Mare s-a mutat de pe partea dreaptă pe partea stângă dinspre Burdea spre Finanțe. Asta datorită faptului că lucrările de reabilitare a podului au trecut pe cealaltă parte.

Reprezentanții firmei de construcții spun că această parte va fi terminată în cinci săptămâni, adică cu două săptămâni mai repede decât cealaltă parte a podului.

Dacă traficul rutier se desfășoară în aceleași condiții ca și până acum, nu același lucru se poate spune și despre cel pietonal. Și asta din cauza faptului că trotuarele din partea stângă, în aceeași direcție de mers, adică cele din zona unde s-a lucrat până acum, nu sunt terminate.

Au fost montate bordurile, însă trotuarele nu au fost umplute cu nimic. Reprezentanții firmei constructoare spun că vor pune pe trotuare asfalt decopertat de pe drum.

Până atunci, însă, pietonii sunt puși într-un real pericol pe Podul Decebal. Pe partea unde au început astăzi lucrările nu se va putea trece, iar pe partea unde au fost execuitate lucrările, din cauza faptului că trotuarelșe nu sunt gata, nu se poate circula pe jos.

Dacă sunt persoane care au și bicicletă, acestea sunt nevoite să se deplaseze pe partea carsobabilă, expunându-se astfel pericolului de a fi accidentați.

Rămâne de văzut ce soluție vor găsi specialiștii în acest sens. 

3 comentarii

  1. petrisor Răspunde

    Mari nemernici comunistii, au reusit sa faca 3 poduri (2 rutiere + 1 de cale ferata)(din 1970 anul inundatiilor si pana la „revolutie”), din 1990 dragii nostri alesi au facut O ****, nu-s in stare nici sa le rapare. MAI MERITA SA-I ALEGEM ?

  2. satmarean Răspunde

    Adica pietonii se plimba pe un santier in lucru. Ce zice ITM? Cine raspunde in cazul unui accident? Constructorul? Primaria?

  3. Ock Răspunde

    Draga publicatie, calitatea acestui articol lasa de dorit, si pune la indoiala credibilitatea dumneavoastra ca publicatie. De ce oare ajung articole fara minim de documentare sa fie postate? Va rog sa faceti o vizita podului si sa observati indicatorul, interzis biciclistilor. Asta inainte sa ne victimizam. Partea cu punerea vietilor in pericol, da, ITM-ul ar trebui sa ia masuri. Dar, partea cu circulatia bicicletelor, este SF. Bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sătmărenii vor zboruri internaționale de la Satu Mare. Ce rute sunt solicitate

Aflarea veștii că actuala conducere a Consiliului Județean se află în tratative avansate cu cei de la Wizzair pentru înființarea...

Închide