Ultima actualizare: azi, 16:06
Locale

Premii în bani pentru campioana Simona Pop. Ce sume au alocat Consiliul Județean și Consiliul Local Satu Mare

simona pop1După ce Primăria Satu Mare i-a acordat titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Satu Mare și un premiu în cuantum de 2.500 de lei, astăzi, în ședință, consilierii județeni au aprobat acordarea unui premiu în valoare de 10.000 de lei pentru campioana olimpică Simona Pop.

De asemenea, antrenorului Csiszar Francisc s-a decis acordarea unui premiu în valoare de 4.000 de lei, asta după ce, din partea Consiliului Local Satu Mare, cea care a descoperit-o pe Simona Pop a primit suma de o mie de lei. 

3 comentarii

  1. carol Răspunde

    Nu e nici jumatate din banii care se duc pe un meci in deplasare a Olimpiei. S-au data asa, sa nu poata nimeni sa spuna ca nu au dat nimic.

  2. beton Răspunde

    minim 5000 euro

  3. nicu Răspunde

    Kereskenyi sa-ti fie rusine ptr ce-i 550 euro dati singurei campioane olimpice din SM.Lasa ca le dati ratatilor de la Olimpia sute de mii de euro.Si lui Pataki ar putea sa-i fie rusine cu cei 2.200 euro dar probabil nici lui nu-i mai ramaneau bani(sute de mii de euro) ptr Olimpia.Macar bani de-o garsoniera(20.000 euro) puteati sa-i dati impreuna(Kereskenyi 5.000,Pataki 15.000),si-i scadeati de la ratatii de la Olimpia.Sau fotbalul chiar si de nivelul Olimpia va aduce mai multe voturi decat scrima de aur olimpic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Voluntariat – resursă pentru comunitate, proiectul Asociației Stea

Asociația Stea anunță realizarea în perioada august – noiembrie 2016 a proiectului „”, ce are ca scop creşterea gradului de...

Închide