Ultima actualizare: ieri, 21:22
Locale

Primarul vrea să combată balcanismul din centrul oraşului: ambulanţii şi terasele…

kereskenyi centruPrimarul Kereskenyi Gabor a anunţat în această seară, e pagina sa de facebook că vrea să facă ordine în centrul vechi al municipiului Satu Mare, după ce a efectuat o vizită cu mai mulţi angajaţi ai primăriei.

“Mi-am propus să combat aspectul balcanic creat de vechea conducere a orașului. După cum se vede, mai avem multe de făcut… (aparate de cafea pe domeniul public, vânzători ambulanți în centrul vechi, terase amplasate pe zona verde, etc.) Avem soluții la îndemână prin aprobarea unui regulament unitar pentru un comerț civilizat în oraș”, a scris edilul.

 

18 comentarii

 1. Ianis Răspunde

  Eu,ca roman,nevorbitor de limba maghiara,daca vad ca acest primar face ceva bun pt satu mare,ma angajez sa il sustin la urmatoarele alegeri.A inceput bine,zic eu.

 2. satmarean Răspunde

  Sa inceapa prin a repara tigania din zona gropii lui gyuszi, km0 al orasului. Bucati de piatra lipsa inlocuite cu ciment, bucati de scandura tek inlocuite cu scanduri multicolore (o fi din oarice gard vechi), zone verzi fara fir de verde dar pline de gunoaie, etc., dupa care sa se apuce sa se agate de comercianti

 3. ML Răspunde

  Eu zic sa inceapa cu tiganii de pe str.Horea,Corvinilor,etc.De prostituatele si proxenetii lor sa se ocupe sa dispra ,nuu de tarabe si terase.In piata Somes ,la fel e plin de ei ,cu tigarile si tot monopolul pe piata si pe tot orasul.Asta se stie,se vede ,dar totutsi sunt lasati sa si ,,dezvolte afacerile ,, lor dubioase.Primarul se impiedica de tarabe si terase…ce e mai destructibil???

 4. mirela Răspunde

  La Partium sper sa nu fie BALCANISME!!! 🙂

 5. Lucian Răspunde

  Oricum deja încep să se adune gropile prin tot orașul iar nimeni nu face nimic .curățenie prin oraș nimic. arata totul ca înainte…discutam de balcanism când bălăriile le găsești la orice colt de strada.deplorabil tot.am trecut pe lângă piața Mare miroase îngrozitor a tot ce e mai urât…începeți d-le Primar să faceți un plan de bătaie pe zone din centru spre periferie si sa începeți odată curatenia.asa ne trezim peste 4 Ani ca iar nu s a schimbat nimic.
  S
  Chiar si copii remarcă lipsa de interes si delăsarea prin care trece orașul nostru.

 6. Coica Răspunde

  Mai bine ai combate Cerșetorii, e plin centrul,.

  De dormit , dorm pe faleza in spatele ștrandului ,

 7. ardelean Răspunde

  Va rog sa aveti in atentie si copacul acela de pe strada Horea, acoperit de ani de zile de prelata unei terase de fitze… . E simbolul balcanismului de la noi din oras, dupa parerea mea….

 8. Pop Ioan Răspunde

  Referitor la curatenia orasului,saptamina trecuta ,pe Str Iuliu Maniu nu a fost colectat gunoiul menajer uscat (sacul galben cum este mai cunoscut),si nu este pt prima data.Daca primaria se bate in piept ca populatia colecteaza resturile menajere selectiv,Florisalul are pretentia ca populatia sa-si sorteze gunoiul pt reducerea cheltuielilor,atunci si locuitorii orasului au pretentia sa fie serviti in mod civilizat pt banii lor.Cind am sunat la Florisal sa intreb de motivul necolectarii , mi-a fost trintit telefonul in nas.Data viitoare cind nu va fi colectat am sa le duc la poarta dar sacul va fi recuperat (isi vor primi gunoiul neambalat).

 9. Cetatean Satmarean Răspunde

  Florisalul de ce formatiune politica este sustinut?

  • Platinia Răspunde

   Florisalul ar trebui să dispară este………..
   se știe

  • Pop Ioan Răspunde

   Este sustinut de Primarie,indiferent de culoarea politica.Si de pozitia de monopol pe piata.Banii nu miroase si nu au culoare politica.

 10. Ioan Răspunde

  Dacă astea sunt prioritățile orașului ce sa mai comentam? Ne meritam soarta de mulai romani conduși de unguri imputiti

  • Norick Răspunde

   In cazul tau “mulai”-ul trebuie schimbat la : incult/cioban/nespalat/prost/iQ-nucu samdp – bifeaza minimum doua… 🙂 😛 ,-)

 11. Unguru bulan Răspunde

  Mata e împuțită mai Ioane mai.fgm

 12. adi Răspunde

  Migratorilor ar fi cazul sa cam migrati spre vacarii vostri din pusta, dar mai de preferat ar fi chiar spre Mongolia.

 13. Ianis Răspunde

  Nu se poate respira in M16 la ora asta din cauza mirosului provenit de la ave impex!!!Miroase ingrozitor!!!Nimeni nu i-a nicio masura?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Ţiganii din Piaţa Someşul, pericol public. Ţepe cu ţigări din frunze (FOTO)

Ţiganii care fac "bişniţă" în Piaţa Someşul reprezintă un adevărat pericol public pentru sătmăreni. O sătmăreană a pățit-o pe pielea...

Închide