Ultima actualizare: azi, 22:59
Locale

Se închide cealaltă jumătate a Podului Decebal. Vezi de când

asfaltare podul decebal (2)După șapte săptămâni în care Podul Decebal a fost închis pe jumătate, începând de luni se închide cealaltă a jumătate pentru continuarea reparațiilor capitale, potrivit Primăriei Satu Mare.

”Ca urmare a continuării lucrărilor de reparații capitale la Podul Decebal,  Primăria Municipiului Satu Mare anunță că începând cu data de 29.08.2016 ora 10.00, circulația rutieră și pietonală pe podul Decebal va fi restricționată pe o perioadă de 5 săptămâni după cum urmează:

partea dreaptă pe sensul de mers dinspre intersecția Burdea spre Piața Romană se închide complet atât pentru traficul pietonal cât și pentru cel rutier, traficul urmând să se desfășoare pe partea stângă pe câte un singur sens de circulație. Vă mulțumim pentru înțelegere și solicităm respectarea semnalizărilor și a presemnalizărilor precum și o atenție sporită în trafic”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Satu Mare.

6 comentarii

  1. Sorin Răspunde

    Bine…bine…Dar, totuși pietonii pe unde o sa treacă??? Pe podul de cale ferată ??? Începe școala…aloooo!!!d-nu Kereskeni.. Pe unde o sa treacă pietonii ??? Extraordinar!

  2. mirela Răspunde

    Kereskeni, TREZESTE TE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.