Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Seară magică alături de Lidia Buble şi Proconsul la Carei (FOTO)

augut fest carei (2)Sâmbătă, 6 august 2016, în cadrul celei de-a şasea zi a Festivalului AugustFest 9 de la Carei, cuvântul de ordine a fost distracţia. Muzica uşoară şi invitaţii au reprezentat ingredientele perfecte pentru o seară de neuitat.

    Programul a fost deschis de doi tineri şi talentaţii careieni, care în acest an au avut performanţe deosebite în domeniul muzicii uşoare, la nivel naţional. Aceştia au fost îndrumaţi de profesorul Szűcs József. Niculina Pop solistă în cadrul formaţiei Castelanii de la Centrul Cultural Carei a obţinut două premii importante în luna aprilie a acestui an: Trofeul Festivalului Concurs Internaţional „Kronstadt Masterfest” de la Braşov, categoria 15-18 ani şi Locul al III-lea la Festivalul Concurs Internaţional de Interpretare vocală „Muzică pentru toţi” de la Baia Mare iar Manuel Chivari a participat la concursul naţional de talente „Românii au talent”, organizat de un cunoscut canal de televiziune naţional, unde s-a clasificat pe locul al cincilea în finala care a avut loc în luna iunie a acestui an, impresionând juriul şi o ţară întreagă prin vocea şi talentul său. Celor doi tineri li s-a înmânat o diplomă de merit pentru aceste rezultate, din partea Direcţiei de Cultură a Municipiului Carei.

    Prima invitată a serii, cântăreaţa Lidia Buble a transformat recitalul într-un show de neuitat, publicul fredonând pe toată durata spectacolului cunoscutele melodii „Noi simţim la fel”, „Forever Love” sau „Le-am spus şi fetelor” alături de îndrăgita artistă.

    Cunoscuta formaţie bucureşteană Proconsul a continuat programul în aceeaşi notă, reuşind să magnetizeze cei peste 2000 de spectatori prezenţi în parcul din Carei, atât cu piesele ritmate precum „Mi-ai luat inima”, „Spune-mi despre noi”, cât şi cu inconfundabilele balade precum „Cerul”, „Pentru tine” sau „Zbor”.

    În aceeaşi zi, începând cu ora 18.00 s-a desfăşurat cea de-a noua ediţie a concursului internaţional de forţă, STRONGMAN Carei, organizat de Asociaţia Sportivă „FitForce” Carei.

    În cadrul concursului s-au înscris zece concurenţi din România, Ungaria şi Republica Moldova. La ediţia din acest an a concursului STRONGMAN Carei au participat, în calitate de invitaţi speciali şi de arbitri, campionul la concursuri internaţionale de strongman Mircea Pârjol şi campionul la concursuri internaţionale de powerlifting Florin Lupaş, membru al echipei naționale de powerlifting a României.

    Câştigătorii acestei ediţii au fost: Vladimir Comorcovschi „Vikingul”, din Bucureşti, locul I, Vlad Leahu „Tancu”, din Bucureşti, locul al II-lea, iar pe locul al treilea s-a clasat Ştefan Roşca, din Republica Moldova. Câştigătorii au primit cupe, medalii şi premii în bani.

Sursa: Centrul Cultural Carei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.