Ultima actualizare: ieri, 21:32
Locale

Topul preferințelor. Sătmărenii vor zboruri Wizz Air spre Roma, Paris și Londra

wizzairÎn baza propunerilor făcute de sătmăreni pe site-ul PortalSM și contul de Facebook PortalSM, se poate face un clasament al destinațiilor zborurilor internaționale ce ar fi posibile de pe Aeroportul Satu Mare de către Wizz Air sau altă companie aeriană low-cost.

În vârful clasamentului, lupta este foarte strânsă. Pe primul loc se află Roma, cu 24 de opțiuni. Pe locurile doi și trei se află Londra și Paris, ambele cu câte 23 de opțiuni. În continuare urmează Bruxelles – 14, Milano – 13, Madrid – 7, Bologna – 6, Lisabona – 5, Barcelona – 4, Zaragoza – 4. Mai sunt preferințe pentru curse înspre Germania (Berlin, Memmingen, Stuttgard), Suedia, Danemarca, dar însă cu mai puține opțiuni. Demn de remarcat este și faptul că patru sătmăreni și-ar dori curse low-cost spre București, în timp ce alții spre Budapesta sau Praga.

Compania aeriană low-cost Wizz Air se află în tratative foarte avansate cu Consiliul Județean pentru a opera curse internaționale de pe Aeroportul Satu Mare. În ședința de ieri, consilierii județeni au redus substanțial tarifele percepute de Aeroport, aceasta fiind una dintre principalele cerințe ale companiei de a veni la Satu Mare. Astfel, este foarte probabil ca Wizzair să zboare încă din acest an de la Satu Mare.

Conducerea companiei face o analiză a posibilelor curse operate de la Satu Mare. Este foarte posibil ca în aceste analize să se țină cont și de părerile sătmărenilor. Părerea voastră s-ar putea să conteze. 

21 comentarii

 1. Carmen Răspunde

  Zboruri Zaragoza-Satu Mare ar fi ideal.

 2. Adriana Răspunde

  Bruxelles

 3. Tripon Cornel Răspunde

  Bruxelles sau Bruxelles Charleroi

 4. Lavinia Răspunde

  Satu Mare – Bucuresti

 5. Cocolino Răspunde

  Londra si tot neamul meu..asa zice SDS

 6. Sanda Răspunde

  Ar fii de preferat o line SATU-MARE – BORDEAUX

 7. Dumitru Ioana Răspunde

  Satu Mare – Paris

 8. Cristi Răspunde

  München,Stuttgart,Memmingen….!!!!

 9. ruta Răspunde

  Satu Mare – Roma – Milano Malpensa – Paris – Londra Lutton – Bruxelles Charleroi – Memmingen – Satu Mare gen circuit nu se poate?

 10. dorel Răspunde

  BRUXELLES ar fi ideal.

 11. Crina Răspunde

  Memmingen

 12. andreea Răspunde

  Satu Mare – Berlin

 13. veronica Răspunde

  Paris

 14. Lancer14 Răspunde

  Fiind o companie maghiara, DACA vor introduce zboruri vor fi doar de dragul alegerilor parlamentare din decembrie, pentru ca UDMR sa mai castige niste fraieri si niste voturi, vezi Doamne ca ei au adus wizz air pe SUJ. Daca vor introduce zboruri mai mult de 3 luni nu vor fi, deoarece fiind maghiari pt ei e mult mai important aeroportul din Debrecen platind taxe aeroportului si consiliului local maghiar. WIZZ AIR Nu trebuie sa vina la Satu Mare, trebuie demarate negocieri cu alte comapnii romanesti care sa faca concurenta smecherilor de la Wizz unde biletul costa 50-60-70 de euro sau lire si mai platesti aproape inca pe atat bagajul de cala. Aceste companii ar putea fi Ryanair-ul, spaima celor de la wizz, Blue Air,Easy jet sau chiar Tarom, companii care sa sparga monopolul vecinilor nostrii. DAR cum cei din conducerea judetului sunt maghiari ei au interesul de a NU dezvolta aeroportul Satu Mare in detrimentul celui din Debrecen, sa nu mai vorbim de cel din Cluj. Asa ca a-ti votat UDMR, ramaneti tot in spate cu dezvoltarea judetului.

 15. GINA PETRUTIU Răspunde

  Lisabona -Satu-Mare

 16. Daniel Răspunde

  Treviso – Satu Mare

 17. Stefania Barota Răspunde

  Memmingen-SatuMare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.