Ultima actualizare: azi, 16:12
Locale

Trafic paralizat pe podul Decebal. Un TIR s-a defectat pe mijlocul podului (FOTO)

trafic blocat pod decebal (1)Traficul rutier a fost pur şi simplu paralizat sâmbătă înainte de amiază în zona podului Decebal, dinspre Botizului. Un TIR cu numere de Sibiu  s-a defectat exact în mijlocul podului, astfel că circulaţia s-a desfăşurat alternativ pe o singură bandă.

La faţa locului a intervenit un echipaj al Poliţiei Locale care a mai încercat să dirijeze circulaţia.

Coada de urcare pe pod  fost până pe str. Botizului, după intersecţia cu str. 9 Mai.

La orele amiezii, TIR-ul blocat a aşteptat o altă maşină de mare tonaj care s-o remorcheze.

5 comentarii

 1. george Răspunde

  Poliția locală sunt niște cretini , ore întregi nu au găsit un utilaj care să-l tragă pe cele rămas defect , era o chestie de 15 minute maxim , de unde se vede că indivizii ăștia ne mănâncă banii pe degeaba și terbuie desfințați urgent .

 2. mutu Răspunde

  @george:a mai aparut un mic gabor ce da sfaturi.Cauta tu un mijloc de tragere sambata in Satu Mare!!!!Si nu era treaba lor de fapt!Dar despre mecanica aia cu diesel,stii tu….cunosti ceva!
  Hein,eu credo ca e devina domnul primar Coica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. george Răspunde

  @ mutu fărinii , mă gândeam că dacă sunteți totuși ” polițiști ” nu boacteri , aveți o minimă autoritate să zicem că nu la alți tir-iști care au trecut podul în acele ore , dar măcar la fleții pe care-i păziți și pentru care încasați amenzi , gen apaserv , florisal care au asemenea utilaje de tractat dar freacă menta și încasează banii contriuabililor cași voi , adică degeaba .

  • mutu Răspunde

   @george:ce bine-mi pare ca esti nebuuuunn!Vai de mintiuca ta !Apoi nu sunt politst de niciun fel,dar mai stiu cu ce se mananca realitatea satmareana.Tu poate faci naveta in Ucraina ,caz in care te iert,nu stiii,nici nu ai de unde !Dar azi e schimbarea la fata,hai propune-ti o chestie mareata,dar la putina ta minte….

   • escape Răspunde

    George are dreptate. La capatul strazii e si Transurbanul care chiar are autospeciala de tractare autobuze…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Petiţie pentru construirea Lidl. Poţi semna aici

Petiţie pentru construirea Lidl. Pe site-ul petitieonline.ro a fost iniţiat un memoriu care poate fi semnat de către cei care...

Închide