Ultima actualizare: ieri, 21:40
Locale

Un tânăr prins cu țigări de contrabandă într-o stație PECO

tigariÎn jurul orei 22.00 a zilei de ieri, polițiștii de investigații criminale ai  Poliției Oraşului Tăşnad, acționând pentru pentru combaterea infracţiunilor de contrabandă, au identificat  în dreptul unei staţiei de carburanţi din localitate, un tânăr de 21 ani din Tăşnad, cu bagaje voluminoase asupra lui.

La controlul efectuat, polițiștii au constatat că acesta deține  asupra sa cantitatea de 60 pachete de ţigări  de proveniență Ucraina, pentru care nu a putut prezenta documente legale de deținere.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar tânărul este cercetat  pentru săvârşirea infracţiunii de „colectare,deţinere, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia” faptă prev. şi ped. de Legea 86/2006.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
146 de amenzi aplicate într-o singură zi

Ieri, 10 august, poliţiştii rutieri din judeţul Satu Mare, au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cauzelor generatoare ale...

Închide