Ultima actualizare: azi, 15:25

Locale

Unele localuri sătmărene, adevărate bombe cu ceas. DSVSA a amendat două restaurante și o pizzerie

DSVSA restauranteÎn urma controalelor efectuate în cursul acestei săptămâni, inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au depistat, în mai multe localuri din județul Satu Mare, o serie de nereguli. În această situație, au fost aplicate amenzi în cuantum de 3.600 de lei.

Astfel, un restaurant din municipiul Satu Mare a fost sancționat cu o amendă în cuantum de 2.000 de lei pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare privind depozitarea produselor alimentare, iar o pizzerie, tot din Satu Mare, a fost amendată cu 1.000 de lei pentru nerespectarea normelor stabilite de Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor privind întreținerea spațiilor de lucru și depozitare.

De asemenea, inspectorii DSVSA au mai amendat un restaurant din Tășnad cu 600 de lei pentru manipularea produselor alimentare cu încălcarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor. 

3 comentarii

 1. qwert Răspunde

  un singur lucru nu voi intelege niciodata:
  DE CE NU SE PUBLICA NUMELE RESTAURANTELOR CU NEREGULI?
  DE CE? cineva daca ar putea explica…

  • mipudeco Răspunde

   Subscriu! Si cand este vorba de hoti sau alti răufacatori, sa se dea numele si chiar poza. Pentru unii, pedeapsa mai mare nu ar fi.

 2. Pop Răspunde

  De ce nu se publica numele societatilor ca sa isi piarda clientii. Asta ar insemna respect fata de consumator. Servesti mizerii nu mai ai clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.