Ultima actualizare: azi, 14:43
Locale

Urmărire ca în filme. Un stranier beat şi fără permis a fugit de radar

alcool la volanAstfel, în jurul orei 13:50, polițiștii rutieri negreșteni, aflați în supravegherea traficului pe DJ 109 L, au identificat un autoturism înmatriculat în Franța, care  a fost înregistrat de aparatul radar depășind viteza legală în localitatea Boinești.

Conducătorul auto nu a oprit la  semnalele regulamentare ale poliţiştilor, fiind identificat și prins ulterior, în comuna Călineşti Oaş.

La volan a fost identificat I.P. de 29 ani, din comuna Bixad iar în urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule dar și faptul că a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, întrucât aparatul etilotest a indicat, în urma testului efectuat, o valoare de 0,40 mg/l alcool pur în aer expirat.

Extinzând cercetările polițiștii au mai stabilit că autoturismul în cauză a fost încredințat, pentru a fi condus, de către soția celui în cauză, care de altfel este și proprietara vehiculului, deși cunoștea faptul că soțul ei nu posedă permis de conducere.

În acest context, a fost întocmit un dosar penal în care ambii soți sunt cercetați, unul pentru conducere  fără permis și sub influența alcoolului iar celălalt pentru încredinţarea cu ştiinţă a unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care ştia că nu deţine permis de conducere.

Sursa: Poliția Satu Mare

Un comentariu

  1. WASH AND... GO !! Răspunde

    Analfabetii din “wash” nu vor in ruptul capului sa intre-n rand cu lumea.Haosul din wash e greu de stapanit,mai ales acum cat sunt acasa “nebunii” !!Controale peste controale ale politiei in zona altfel vor pleca mai putini inapoi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.