PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Alina Gorghiu a anunțat obiectivul PNL la Satu Mare

Copreşedintele PNL ALina Gorgiu a avut astăzi o întâlnire cu conducerea filialei judeţene a PNL Satu MAre în vederea pregătirii listei pentru alegerile parlamentare. Deocamdată nu au fost anunţaţi candidaţii, acest lucru urmând să se facă săptămâna viitoare. Alina Gorghiu a anunţat obiectul PNL Satu Mare, şi anume obţinerea unui senator şi a doi deputaţi de Satu Mare.

“Am fixat un obiectiv care mie nu mi se pare doar de atins, ci unul care înseamnă performanţă. Am discutat cu colegii mei şi credem că este posibil, este normal să ne fixăm ca obiectiv: un vot în plus faţă de PSD la nivelul judeţului Satu Mare. Sunt câteva procente pe care avem obligaţia să le recuperăm, un municipiu pe care trebuie să-l recâştigăm şi cred că mandatul nostru la nivel de judeţ înseamnă un senator şi doi deputaţi. Un obiectiv pe care aţi putea să-l găsiţi ambiţios, eu îl găsesc un obiectiv firesc, rezonabil, de atins”, a spus Gorghiu.

Candidaţii vor fi anunţaţi săptămâna viitoare. În cursa internă din PNL au rămas nouă persoane.

Alături de ALina Gorghiu, la conferinţă au mai participat deputaţii Andreea Paul şi Romeo Nicoară, şi preşedintele interimar al PNL Satu Mare, Ionuţ Rus.