Ultima actualizare: ieri, 21:25
Locale

Alina Gorghiu a anunțat obiectivul PNL la Satu Mare

alina-gorghiu-21Copreşedintele PNL ALina Gorgiu a avut astăzi o întâlnire cu conducerea filialei judeţene a PNL Satu MAre în vederea pregătirii listei pentru alegerile parlamentare. Deocamdată nu au fost anunţaţi candidaţii, acest lucru urmând să se facă săptămâna viitoare. Alina Gorghiu a anunţat obiectul PNL Satu Mare, şi anume obţinerea unui senator şi a doi deputaţi de Satu Mare.

“Am fixat un obiectiv care mie nu mi se pare doar de atins, ci unul care înseamnă performanţă. Am discutat cu colegii mei şi credem că este posibil, este normal să ne fixăm ca obiectiv: un vot în plus faţă de PSD la nivelul judeţului Satu Mare. Sunt câteva procente pe care avem obligaţia să le recuperăm, un municipiu pe care trebuie să-l recâştigăm şi cred că mandatul nostru la nivel de judeţ înseamnă un senator şi doi deputaţi. Un obiectiv pe care aţi putea să-l găsiţi ambiţios, eu îl găsesc un obiectiv firesc, rezonabil, de atins”, a spus Gorghiu.

Candidaţii vor fi anunţaţi săptămâna viitoare. În cursa internă din PNL au rămas nouă persoane.

Alături de ALina Gorghiu, la conferinţă au mai participat deputaţii Andreea Paul şi Romeo Nicoară, şi preşedintele interimar al PNL Satu Mare, Ionuţ Rus.

6 comentarii

 1. Haaaaa Răspunde

  Unii se pozează alții candidează.

 2. Petricã Răspunde

  Nicoară deputatul de Ferentari ce caută în Satu Mare? Pe cine vrea papagalul ăsta să reprezinte?
  Ce a facut în viața lui?

 3. Sătmărean Răspunde

  Dacă ar fi precizat care sunt cei nouă înscrişi în cursa internă, puteam să am o opinie dacă obiectivul enunţat de Gorghiu este realist sau ba. Din câte ştiu, niciodată PNL Satu Mare nu a avut 3 parlamentari, un senator şi doi deputaţi. Ar fi o minune să se întâmple aşa ceva. De când domnul preşedinte Ionuţ Rus a deschis larg porţile PNL Satu Mare, poate că au intrat şi candidaţi surpriză, capabili să facă miracole. Din câte am observat, în ultima vreme, în PNL Satu Mare sunt multe conflicte, fapt pentru care cred că mai mulţi sunt cei care ies pe porţile deschise de noul preşedinte decât cei care intră.

 4. mirela Răspunde

  O sa aiba sanse mai ales ca PAPAGALII DE LA PSD o sa aiba candidati F SLABI pe locurile eligibile!HAI PNL!

 5. david Răspunde

  Se cinta prohodul la PNL sau ce e cu jerba aia pe masa?

 6. serban Răspunde

  Fix pix alinutza,pasarea malai viseaza, nu prindeti niciun loc la Parlamentare anul asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Întâlnire a specialiştilor în achiziţii publice, la Satu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Judeţul Satu Mare alături de Primăria Nagykallo din Ungaria au fost gazdele celei de a...

Închide