Ultima actualizare: azi, 19:42
Locale

Andreea Paul îşi arogă meritul finanţării Centurii Sătmarului

andreea-paul-conferinta-satu-mareDeputatul PNL Andeea Paul a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, o înregistrare din Comisia de Buget Finanţe a Camerei Deputaţilor, în care a susţinut finanţarea centurii de ocolire a municipiului Satu Mare, după ce ar fi fost acuzată că se laudă pe nedrept cu acest lucru.

Ea susţine că este primul parlamentar coautor al amendamentului, şi că adversarii politicii ar fi reacţionat „datorită unei bătălii pe care am câştigat-o pentru deblocarea finanţării variantei ocolitoare a municipiului Satu Mare”.

„Sunt în acele zone interese imobiliare mari. Vreau să aduc dovada că adversarii mei politici au spus neadevăruri la adresa mea şi că în Comisia de Buget Finanţe din 11 decembrie când s-a discutat cu ministrul Transporturilor pe anul 2016, am susţinut acest amendament. Sunt primul coautor al amendamentului alături de alţi doi deputaţi”, a declarat Andreea Paul. 

7 comentarii

 1. Cocolino Răspunde

  … faptul ca stii ca exista interese imobiliare si ai sustinut finantarea proiectului inseamna sa te incriminezi singura… La faza asta poti face centura pe Salaj !!!

 2. Reflector Răspunde

  Hai sictir madam,contractul sa semnat in octombri si daca nu era,finantata si inclusa in legea bugetului de guvernul trecut adio.

 3. Matroz Răspunde

  Mincinoasa ordinara ! Da cine dracu crezi ca te mai crede ??!

 4. serban Răspunde

  Fata de pe centura Bobotei,jud.Salaj

 5. M Răspunde

  Sa speram ca scapam de asta dupa alegeri….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Peste 2000 de copii din Satu Mare nu sunt vaccinaţi

Directorul Direcției de Sănătate Public Satu Mare, Dan Cojoc, a prezentat în ședința de astăzi a Colegiului Prefectural un raport...

Închide