Ultima actualizare: azi, 14:17
Locale

În atenția Wizz Air. Sătmărenii și-au votat rutele dorite. Rezultatele sondajului

sondaj-finalÎn urmă cu circa o săptămână, PortalSM a inițiat un sondaj online prin intermediul căruia cititorii își putea exprima opțiunea cu privire la posibila viitoare cursă internațională de pe Aeroportul Satu Mare înființată de Wizz Air după cea existentă din 31 octombrie spre Londra.

Sondajul s-a bucurat de mare succes, astfel că până în urmă cu câteva minute, când a fost închis, au votat 9.409 persoane.

Rezultatele acestui sondaj online arată că cei mai mulți sătmăreni își doresc ca Parisul să fie următoarea destinație a curselor internaționale Wizz Air de pe Aeroportul Satu Mare. Capitala Franței a fost votată de 2.122 de persoane, adică 23%.

Următoarele locuri pe podium sunt ocupate, la mare distanță, de Bruxelles  – 10% (973 voturi) și Roma – 10% (940 voturi).

vizzÎn continuare, până la locul 10, au mai fost votate Milano – 6%, Barcelona  – 6%, București – 5%, Madrid, Lisabona, Viena și Constanța cu câte 4% fiecare. Rezultatele finale ale votului pot fi văzute AICI.

Așa după cum am promis, rezultatele acestui sondaj vor fi trimise reprezentanților Wizz Air în speranța că-i va ajuta atunci când vor decide, sperăm noi cât mai repede, următorul zbor de pe Aeroportul Satu Mare. 

8 comentarii

 1. Vitoc viorel Răspunde

  Ar trebui să circule 3 ori pe săptămână Londra LUTON SATU MARE MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE ȘI PENTRU REALIZAREA PROIECTULUI ESTE UN PROIECT CARE AVEAM NEVOIE TOȚI CETĂȚENII CARE CIRCULAM CU WIZZAIR MULȚUMIM PENTRU REALIZATE

 2. Mónica Răspunde

  Alicante-satu mare ar mai fi bine aici sunt multi romani din apropiere

 3. Elena Gheorghiu Răspunde

  London Luton Satu Mare

 4. nuconteaza Răspunde

  Luton – Satu Mare exista deja (incepe din 31 octombrie). De aceea nu a fost adaugat pe lista de voturi.

 5. radu Răspunde

  Cursa trebuie sa fie profitabila ca sa ramana la Satu Mare. Cel mai bine ar fi curse catre Germania. La noi sunt multe firme nemtesti care au nevioe de cursele astea, unele din ele trimit oameni la cursuri de perfectionare in Germania.
  Romanii care merg la munca de gradinari si menajere nu vor veni cu avionul cand vor vedea cat costa biletul+bagajul de cala. Ei vor veni in continuare cu masina ca asa pot sa aduca mai multe bagaje

 6. Tom Răspunde

  Deja se poat ezbura din Oradea, catre Barcelona (Spania) si Milano (Italia), cu Ryanair, care e de bocei mai ieftin ca si Wizz-ul.. ryanair.com/ro/en/

 7. Anita Răspunde

  Unde putem vota? Si eu vreau sa votez Lisabona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.