Ultima actualizare: ieri, 21:51
DRM
Locale

Băbuț face publice ilegalitățile care se comit acum la Olimpia

babutFostul manager al Clubului Sportiv FC Olimpia 2010 Satu Mare, Dan Băbuț, a răspuns astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, acuzelor care i-au fost aduse de consilierul județean, Adrian Cozma, și fostul membru în comitetul director, Ciprian Bretan.

Vorbind în numele întregii conduceri de atunci a Olimpiei, Dan Băbuț a afirmat că toate acuzațiile care i se aduc nu au temei, pentru că acele plăți, privind aparatul de cafea, transportul suporterilor, achizițiile făcute, au fost achitate în temei legal, chiar dacă plata a fost făcută în numerar și nu prin virament bancar. Și că a făcut aceste plăți pentru că așa i-au cerut furnizorii, nu neapărat pentru că așa a vrut el sau conducerea de atunci a Olimpiei.

În schimb, Dan Băbuț a afirmat că adevăratul jaf se face acum la Olimpia. El spune că conducerea Olimpiei, în perioada 2010-2013 nu au luat niciun ban de la club. Nu s-au făcut contracte mari și nu a fost jegmănit clubul, cum, spune el, se face acum. Când a fost predat, Olimpia avea datorii de 800.000 de lei, nu de 1,7 milioane cât are acum. Deci 700.000 de mii datorie în două luni.

Băbuț explică și cum s-a ajuns la această situație.

”Poate  îmi explică și mie cineva cum se poate ca un team-manager să ia primă de instalare. Să ia salar cu o lună înainte. Asta în condițiile în care în momentul respectiv jucătorii nu erau plătiți de două-trei luni. Sau cum dăm primă în meciul cu Reșița, care vin cu juniorii, și Olimpia dă 19.000 de lei primă de joc. Au primit prime și team-managerul, și președintele. În primul rând legal nu se poate. Nu se poate da primă decât celor care sunt trecuți delegați pe foaie. Asta este o ilegalitate. Dan Băbuț nu a luat niciodată primă de joc. La noi se întâmpla ca administrativul să nu ia salariul, să rămână la jucători”, a spus Băbuț.

Fostul președinte al Olimpiei mai spune că team-managerul are clauze pe care le consideră abuzive.

”Salariatul beneficiază de un procent de 20% din orice sponsorizare realizată prin intermediul sau la Clubul Sportiv FC Olimpia 2010 Satu Mare. Eu pun o întrebare, dacă acum Apaserv vrea să deie clubului o sumă de bani. Această sumă, să zicem 300.000 de lei, domnul Karda va lua 60.000 de lei. Așa scrie în contract”, a spus Băbuț.

Acesta a mai precizat că poate să vină oricine, să verifice actele și că răspunde pentru perioada în care a manageriat FC Olimpia 2010 Satu Mare.

16 comentarii

 1. Ardelean O. Răspunde

  Cum adica sa “deie” bani Apaserv????La Apaserv sa se deplaseze de urgenta DNA-ul pentru ca pretul apei satmarenilor este cel mai mare din tot ardealul!! Apa are TVA de 9% iar canalizarea 20%, care dealtfel aproape ca egaleaza pretul apei !! Salariile.primele si alte bonificatiile umfla buzunarele imbuibatilor si NIMENI nu se autosesizeaza !!! De ce in Satu Mare apa-canal costa in jur de 10 lei mc iar in Viile Satu Mare costa doar 1,20 bani ????Chiar nicio autoritate publica nu se sesizeaza???Cum adica “apaserv sare in ajutorul olimpiei”,pe banii cui????

 2. Vocea Romaniei Răspunde

  Băiețelul ăsta minte cum respiră. Voi nu v-ați lămurit încă de ce-i poate pielea??? De fiecare dată când îi e demontată o minciună vine cu alta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Păi luați voi arhiva să vedeți cum spunea în iarnă că totul e roz, că n-are datorii clubul, că face stadion sau că promovăm. Ăsta e mitoman până în măduva oaselor. Și ca să fim lămuriți el justifică ce a făcut cu ce vor face alții. Vreau să văd cum se scoate în fața procurorilor cu explicații de genul acesta. Nici măcar logică n-are: “Salariatul beneficiază de un procent de 20% din orice sponsorizare realizată prin intermediul sau” el interpretează cum că și banii veniți de la Apaserv sau Consilii fac obiectul contractului. Păi zice clar că prin intermediul SAU, nu ORICE sumă venită în club. Ori ne ia de proști ori e rupt de realitate. Și mai stați să vă uitați în gura lui? Păi asta e diversiune pusă la cale de ștef ca să-și apere și lui pielea că doar nu a furat doar pentru el. Ce se mai omoară ei acum de grija Olimpiei… Să vină cine trebuie să vină, să vedeți cum vor începe toți să ciripească, atunci să vezi distracție.

 3. Radu Răspunde

  Atata vorbarie pentru o echipa clonata, infiintata in 2010. O echipa fara palmares, fara identitate ce traieste din spalarea a bani publici.

 4. Ultras Răspunde

  Bine știe matematică individul ăsta: 1,7 milioane minus 800.000 egal 700.000… Așa numărai și banii Olimpiei? Cine mai stă să asculte pușcăriabilul ăsta?

 5. Scot Licon Răspunde

  urgentă de împrumut @ 3%

  buna

  Ai nevoie de împrumut de urgență pentru a șterge datoriile, sau
  Aveți nevoie de capital suplimentar pentru a îmbunătăți afacerea?
  Am împrumutat fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care
  aveți rău de credit sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile,
  să investească în afaceri 3.00%.

  Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că pentru a face o fiabile și
  destinatarul, și va fi gata să vă ofere un împrumut.
  noi oferim;

  Credite personale
  De consolidare a datoriei de împrumut
  Capital de risc,
  împrumut comercial
  credite corporative
  împrumut de învățământ
  împrumuturi de origine pentru orice motiv!

  Informații suplimentare: Noi devin rapid o varianta privata, discret, și orientate spre servicii de creditare pentru împrumuturi generale.
  Suntem o companie de a transforma sursele atunci când tradiționale de eșec de credit.

  Daca nu sunteti interesati, nu ezitati sa ne contactati cu informațiile de mai jos, acest lucru
  E-mail: scotlicon@yahoo.com

  Răspundeți dacă este necesar

 6. nicu Răspunde

  Daca un procuror ar avea cojones s-ar autosesiza din media locala si ar intreba pe la CJ,CL,despre milioanele de euro,bani din impozitele satmarenilor,tocate de niste fotbalisti si manageri bugetari,macar de prin 2012 incoace.Daca la Baia Mare,Timisoara,Ploiesti,Tirgu Mures s-a putut traim cu speranta ca se poate si la Satu Mare.Dupa ce termina cu OLimpia poate sa se duca si la CSM.

 7. Mr jonathan Răspunde

  Ai nevoie de împrumut de urgență pentru a
  plăti facturile sau să investească afacerea în
  acest Crăciun, dacă da, e-mail:
  jonathanloaninvestmentcompany@yahoo.com
  cu detalii.

 8. Wyatt Financial Home Răspunde

  Bună tuturor.
  Acest lucru este Wyatt financiar Acasă. Suntem o companie financiară care oferă credite pentru public, la o rată a dobânzii de doar 2%. Ai nevoie de sprijin financiar de orice fel? Nu ezitati sa ne contactati ca noi oferim împrumuturi de la 2000 până la 4 milioane de euro, care poate fi facilitată în termen de 24 de ore. Așteptăm cererea dumneavoastră. Contactati-ne acum prin adresa noastră de e-mail de mai jos
  Nume:
  Wyatt financial Home
  ADRESA DE EMAIL:
  wyattfinancialhome@outlook.com

 9. Dl. Krause Răspunde

  Solicitantilor de împrumut Dragi !!!
   
  Ești în nevoie de asistență financiară? și a fost refuzată de către băncile din cauza scor de credit rău? Această societate a împrumut a fost stabilit de organizațiile pentru drepturile omului din întreaga lume, cu unicul scop de a ajuta persoanele sărace cu asistență financiară de viață … mă întorc la noi cu detaliile de mai jos, e-mail: k.basil@hotmail.com
   
  Va rugam sa ne scrie din nou cu informațiile de împrumut;
   
  Nume:
  Suma creditului necesar:
  Durata creditului:
  Numar de mobil:
   
  Vă mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze
  ÎNCREDERE
  Dl. Krause

 10. Grace Loredana Răspunde

  Buna împrumut căutător,

  Sunt un creditor privat de încredere,, demn de încredere; Am face împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la rata scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 3%.

  Sunteți în căutarea unui împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, acasă împrumut auto, student de împrumut, împrumut de consolidare a datoriei, negarantate de împrumut și de capital de risc? Dacă ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive. Sunteți la locul potrivit pentru solutii de împrumut, vom da împrumuturi în intervalul de la 1,000 până la 100,000,000 în termen de perioade de 1 an la 20 ani durata de rambursare, la orice parte a lumii. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații prin e-mail: g.loredana480@gmail.com

 11. oil well Răspunde

  Sunt un creditor privat mail-mi pe oilwell_loaning_service@yahoo.com

 12. Celine Rehwaldt Răspunde

  Sunt Celine Rehwaldt un împrumut creditor privat din Germania, Cautati un împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, acasă împrumut auto, student de împrumut, împrumut de consolidare a datoriei, împrumut fără garanții și capital de risc? Dacă ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive. Sunteți la locul potrivit pentru dumneavoastră de împrumut Solutions, vom da împrumuturi tuturor indivizilor în intervalul de la 1,000 până la minim 100,000,000 maximă în perioada 1 an la 30 ani durata de rambursare, la orice parte a lumii. Vă rog, contactați-mă pentru mai multe informații prin e-mail: celine.rehwaldtfirm@gmail.com

 13. JOHNSON CLARK Răspunde

  Do you need urgent loan to start up a large business
  This is Intercontinetal loan firm . Will give out a loan at the rate of 2% to the borrower will are Legitimate loan lender. Will give loan of $50,000.00, $80,000.00.$1,000, 000, to a borrower depend the loan the applicant need ,maximum term of 1 to 30 years. If you are in need of loan get touch to our company INTERCONTINETAL LOAN FIRM

 14. Franca woller Răspunde

  Ai nevoie de un împrumut pentru orice motiv? Dacă da, aceasta este o companie de împrumut, care este gata să vă servească la satisfacția dumneavoastră, se aplică acum @ Lapo.financialgroup@outlook.com pentru un împrumut la prețuri accesibile, cu interes de 2% în scopuri private și de cooperare, fără întârziere, fără complicații, doar aplică și de a lua împrumut!
  D-na Franca woller
  Astept raspuns urgent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Angajări la Poliţia Satu Mare. De când se depun dosarele

Începând cu data de 03.10.2016, structura de resurse umane a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, va demara  activitatea  de...

Închide