Ultima actualizare: azi, 14:49
Locale

Băbuț face publice ilegalitățile care se comit acum la Olimpia

babutFostul manager al Clubului Sportiv FC Olimpia 2010 Satu Mare, Dan Băbuț, a răspuns astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, acuzelor care i-au fost aduse de consilierul județean, Adrian Cozma, și fostul membru în comitetul director, Ciprian Bretan.

Vorbind în numele întregii conduceri de atunci a Olimpiei, Dan Băbuț a afirmat că toate acuzațiile care i se aduc nu au temei, pentru că acele plăți, privind aparatul de cafea, transportul suporterilor, achizițiile făcute, au fost achitate în temei legal, chiar dacă plata a fost făcută în numerar și nu prin virament bancar. Și că a făcut aceste plăți pentru că așa i-au cerut furnizorii, nu neapărat pentru că așa a vrut el sau conducerea de atunci a Olimpiei.

În schimb, Dan Băbuț a afirmat că adevăratul jaf se face acum la Olimpia. El spune că conducerea Olimpiei, în perioada 2010-2013 nu au luat niciun ban de la club. Nu s-au făcut contracte mari și nu a fost jegmănit clubul, cum, spune el, se face acum. Când a fost predat, Olimpia avea datorii de 800.000 de lei, nu de 1,7 milioane cât are acum. Deci 700.000 de mii datorie în două luni.

Băbuț explică și cum s-a ajuns la această situație.

”Poate  îmi explică și mie cineva cum se poate ca un team-manager să ia primă de instalare. Să ia salar cu o lună înainte. Asta în condițiile în care în momentul respectiv jucătorii nu erau plătiți de două-trei luni. Sau cum dăm primă în meciul cu Reșița, care vin cu juniorii, și Olimpia dă 19.000 de lei primă de joc. Au primit prime și team-managerul, și președintele. În primul rând legal nu se poate. Nu se poate da primă decât celor care sunt trecuți delegați pe foaie. Asta este o ilegalitate. Dan Băbuț nu a luat niciodată primă de joc. La noi se întâmpla ca administrativul să nu ia salariul, să rămână la jucători”, a spus Băbuț.

Fostul președinte al Olimpiei mai spune că team-managerul are clauze pe care le consideră abuzive.

”Salariatul beneficiază de un procent de 20% din orice sponsorizare realizată prin intermediul sau la Clubul Sportiv FC Olimpia 2010 Satu Mare. Eu pun o întrebare, dacă acum Apaserv vrea să deie clubului o sumă de bani. Această sumă, să zicem 300.000 de lei, domnul Karda va lua 60.000 de lei. Așa scrie în contract”, a spus Băbuț.

Acesta a mai precizat că poate să vină oricine, să verifice actele și că răspunde pentru perioada în care a manageriat FC Olimpia 2010 Satu Mare.

93 comentarii

 1. Ardelean O. Răspunde

  Cum adica sa „deie” bani Apaserv????La Apaserv sa se deplaseze de urgenta DNA-ul pentru ca pretul apei satmarenilor este cel mai mare din tot ardealul!! Apa are TVA de 9% iar canalizarea 20%, care dealtfel aproape ca egaleaza pretul apei !! Salariile.primele si alte bonificatiile umfla buzunarele imbuibatilor si NIMENI nu se autosesizeaza !!! De ce in Satu Mare apa-canal costa in jur de 10 lei mc iar in Viile Satu Mare costa doar 1,20 bani ????Chiar nicio autoritate publica nu se sesizeaza???Cum adica „apaserv sare in ajutorul olimpiei”,pe banii cui????

 2. Vocea Romaniei Răspunde

  Băiețelul ăsta minte cum respiră. Voi nu v-ați lămurit încă de ce-i poate pielea??? De fiecare dată când îi e demontată o minciună vine cu alta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Păi luați voi arhiva să vedeți cum spunea în iarnă că totul e roz, că n-are datorii clubul, că face stadion sau că promovăm. Ăsta e mitoman până în măduva oaselor. Și ca să fim lămuriți el justifică ce a făcut cu ce vor face alții. Vreau să văd cum se scoate în fața procurorilor cu explicații de genul acesta. Nici măcar logică n-are: „Salariatul beneficiază de un procent de 20% din orice sponsorizare realizată prin intermediul sau” el interpretează cum că și banii veniți de la Apaserv sau Consilii fac obiectul contractului. Păi zice clar că prin intermediul SAU, nu ORICE sumă venită în club. Ori ne ia de proști ori e rupt de realitate. Și mai stați să vă uitați în gura lui? Păi asta e diversiune pusă la cale de ștef ca să-și apere și lui pielea că doar nu a furat doar pentru el. Ce se mai omoară ei acum de grija Olimpiei… Să vină cine trebuie să vină, să vedeți cum vor începe toți să ciripească, atunci să vezi distracție.

 3. Radu Răspunde

  Atata vorbarie pentru o echipa clonata, infiintata in 2010. O echipa fara palmares, fara identitate ce traieste din spalarea a bani publici.

 4. Ultras Răspunde

  Bine știe matematică individul ăsta: 1,7 milioane minus 800.000 egal 700.000… Așa numărai și banii Olimpiei? Cine mai stă să asculte pușcăriabilul ăsta?

 5. Scot Licon Răspunde

  urgentă de împrumut @ 3%

  buna

  Ai nevoie de împrumut de urgență pentru a șterge datoriile, sau
  Aveți nevoie de capital suplimentar pentru a îmbunătăți afacerea?
  Am împrumutat fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care
  aveți rău de credit sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile,
  să investească în afaceri 3.00%.

  Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că pentru a face o fiabile și
  destinatarul, și va fi gata să vă ofere un împrumut.
  noi oferim;

  Credite personale
  De consolidare a datoriei de împrumut
  Capital de risc,
  împrumut comercial
  credite corporative
  împrumut de învățământ
  împrumuturi de origine pentru orice motiv!

  Informații suplimentare: Noi devin rapid o varianta privata, discret, și orientate spre servicii de creditare pentru împrumuturi generale.
  Suntem o companie de a transforma sursele atunci când tradiționale de eșec de credit.

  Daca nu sunteti interesati, nu ezitati sa ne contactati cu informațiile de mai jos, acest lucru
  E-mail: [email protected]

  Răspundeți dacă este necesar

 6. nicu Răspunde

  Daca un procuror ar avea cojones s-ar autosesiza din media locala si ar intreba pe la CJ,CL,despre milioanele de euro,bani din impozitele satmarenilor,tocate de niste fotbalisti si manageri bugetari,macar de prin 2012 incoace.Daca la Baia Mare,Timisoara,Ploiesti,Tirgu Mures s-a putut traim cu speranta ca se poate si la Satu Mare.Dupa ce termina cu OLimpia poate sa se duca si la CSM.

 7. Mr jonathan Răspunde

  Ai nevoie de împrumut de urgență pentru a
  plăti facturile sau să investească afacerea în
  acest Crăciun, dacă da, e-mail:
  [email protected]
  cu detalii.

 8. Wyatt Financial Home Răspunde

  Bună tuturor.
  Acest lucru este Wyatt financiar Acasă. Suntem o companie financiară care oferă credite pentru public, la o rată a dobânzii de doar 2%. Ai nevoie de sprijin financiar de orice fel? Nu ezitati sa ne contactati ca noi oferim împrumuturi de la 2000 până la 4 milioane de euro, care poate fi facilitată în termen de 24 de ore. Așteptăm cererea dumneavoastră. Contactati-ne acum prin adresa noastră de e-mail de mai jos
  Nume:
  Wyatt financial Home
  ADRESA DE EMAIL:
  [email protected]

 9. Dl. Krause Răspunde

  Solicitantilor de împrumut Dragi !!!
   
  Ești în nevoie de asistență financiară? și a fost refuzată de către băncile din cauza scor de credit rău? Această societate a împrumut a fost stabilit de organizațiile pentru drepturile omului din întreaga lume, cu unicul scop de a ajuta persoanele sărace cu asistență financiară de viață … mă întorc la noi cu detaliile de mai jos, e-mail: [email protected]
   
  Va rugam sa ne scrie din nou cu informațiile de împrumut;
   
  Nume:
  Suma creditului necesar:
  Durata creditului:
  Numar de mobil:
   
  Vă mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze
  ÎNCREDERE
  Dl. Krause

 10. Grace Loredana Răspunde

  Buna împrumut căutător,

  Sunt un creditor privat de încredere,, demn de încredere; Am face împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la rata scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 3%.

  Sunteți în căutarea unui împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, acasă împrumut auto, student de împrumut, împrumut de consolidare a datoriei, negarantate de împrumut și de capital de risc? Dacă ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive. Sunteți la locul potrivit pentru solutii de împrumut, vom da împrumuturi în intervalul de la 1,000 până la 100,000,000 în termen de perioade de 1 an la 20 ani durata de rambursare, la orice parte a lumii. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații prin e-mail: [email protected]

 11. oil well Răspunde

  Sunt un creditor privat mail-mi pe [email protected]

 12. Celine Rehwaldt Răspunde

  Sunt Celine Rehwaldt un împrumut creditor privat din Germania, Cautati un împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, acasă împrumut auto, student de împrumut, împrumut de consolidare a datoriei, împrumut fără garanții și capital de risc? Dacă ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive. Sunteți la locul potrivit pentru dumneavoastră de împrumut Solutions, vom da împrumuturi tuturor indivizilor în intervalul de la 1,000 până la minim 100,000,000 maximă în perioada 1 an la 30 ani durata de rambursare, la orice parte a lumii. Vă rog, contactați-mă pentru mai multe informații prin e-mail: [email protected]

 13. JOHNSON CLARK Răspunde

  Do you need urgent loan to start up a large business
  This is Intercontinetal loan firm . Will give out a loan at the rate of 2% to the borrower will are Legitimate loan lender. Will give loan of $50,000.00, $80,000.00.$1,000, 000, to a borrower depend the loan the applicant need ,maximum term of 1 to 30 years. If you are in need of loan get touch to our company INTERCONTINETAL LOAN FIRM

 14. Franca woller Răspunde

  Ai nevoie de un împrumut pentru orice motiv? Dacă da, aceasta este o companie de împrumut, care este gata să vă servească la satisfacția dumneavoastră, se aplică acum @ [email protected] pentru un împrumut la prețuri accesibile, cu interes de 2% în scopuri private și de cooperare, fără întârziere, fără complicații, doar aplică și de a lua împrumut!
  D-na Franca woller
  Astept raspuns urgent!

 15. MRS LOGO BENITA Răspunde

  Oferim împrumut cu dobândă redusă de 3%. Aplicați pentru un împrumut rapid și convenabil pentru a achita facturile și pentru a începe o nouă afacere sau pentru a-și refinanța proiectele la o rată de dobândă mai mică de 3%. Aveți un scor redus de creditare și sunteți gata să obțineți împrumut de capital de la autoritățile locale Bănci și alte instituții financiare? Iată șansa dvs. de a obține un împrumut de la Organizația noastră. Oferim împrumuturi persoanelor fizice pentru următoarele scopuri și multe altele. Împrumut personal, extinderea afacerii, start-up de afaceri, educație, consolidarea datoriilor, împrumuturi cu bani grași. Contactați-ne astăzi prin e-mail: [email protected]

 16. Mr Lawson Smith Răspunde

  Ai nevoie de un împrumut …?

  Contactați-l pe dl. Lawson Smith, creditori privați de bani, precum și pe gestionarea imobiliară. Aici vine împrumuturile bune pentru toți cei care au nevoie de asistență financiară la rata scăzută de 3%. Cu Crucea Roșie, îmbunătățirea creditului, puteți să vă luați la revedere de la toate criza financiară și dificultățile. Acordăm împrumuturi pentru orice sumă. Ne luptăm cu criza financiară și dăm camerei un viitor luminos pentru societatea noastră, pentru că suntem propria afacere. Dacă sunteți interesat, ar trebui să indicați interesul dvs. și vă vom ajuta să vă asigurați împrumutul.

  Aplicați informații.

  1. Cuvintele tale:
  2. Suma necesară:
  3. Țara dvs.:
  4. Durata împrumutului:
  5. Adresa dvs .:
  6. Număr de telefon:
  7 venituri lunare:
  8. ID VALID:

  (Internațional sau național)

  Contact: Dl. Lawson Smith
  E-mail: [email protected]

 17. Mr Philip Răspunde

  Dacă aveți nevoie de orice fel de împrumut, nu ezitați să ne contactați prin e-mail: [email protected]

 18. Linda Wattles Răspunde

  Obțineți un împrumut rapid și legal la o rată scăzută de 2%, Oferim toate tipurile de împrumuturi, Contactați: [email protected] !!!!!!

 19. GREG OWEN Răspunde

  Nui nimic va multumesc

 20. Morgan Hurt Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile? Sau începeți o afacere proprie, Dacă da, contactați-ne pe [email protected] cu următoarele detalii …

  (1) Numele complet
  (2) Suma împrumutului necesară
  (3) Durata
  (4) țară
  (5) numere de telefon

  Așteaptă răspunsul dvs. cât mai repede ..

  Mulțumiri.

  Cereți astăzi împrumutul dvs. urgent

 21. MR WILLIAM ROGARDS Răspunde

  FĂRĂ TAXA DE ÎNCHIRIERE: SUNTEM SOCIETATEA ÎNREGISTRATĂ.
        Aveți nevoie de un împrumut de urgență? Trebuie să începeți o afacere mică sau mare? Aveți nevoie de un împrumut personal? Trebuie să investiți în țara dvs.? Aveți nevoie de un împrumut bancar? Aveți nevoie de un împrumut de companie? Ai nevoie să cumperi o casă? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti taxele de școlarizare? Aveți nevoie de un împrumut urgent pentru sponsor? Ai nevoie de compania noastră pentru a-ți sponsoriza cariera? Trebuie să cumpărați o mașină sau alt material? Aveți nevoie de vreun fel de împrumut? Dacă da, contactați-ne prin e-mailul [email protected]

  Formular de solicitare a împrumutului (vă rugăm să completați după caz)
  Numele complet:
  Adresa:
  Țară
  Stat:
  Oraș:
  Sex:
  VÂRSTĂ:
  Durată:
  Ocupaţie
  Venit lunar:
  Suma împrumutului necesară:
  Număr de telefon personal:
  Mulțumesc și fi binecuvântat.
  .

 22. johnson king Răspunde

  OFERTA DE ÎMPRUMUT,
  Sunteți om de afaceri / femeie? Sunteți în orice situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Sau să vă plătiți facturile sau să începeți o afacere bună? Aveți un scor de credit scăzut și aveți dificultăți în a obține împrumuturi de capital de lucru de la instituții financiare și bănci locale sau altele? Tot ce trebuie să faceți este să contactați adresa de astăzi prin e-mailul meu: ([email protected])

 23. Garcia J Sacramento Răspunde

  Suntem o organizație creștină creată pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ajutor, cum ar fi asistența financiară. Deci, dacă vă confruntați cu dificultăți financiare sau aveți probleme financiare și aveți nevoie de bani pentru a vă începe propria afacere sau aveți nevoie de un împrumut pentru a plăti datoria sau pentru a plăti din contul dvs. la începutul unei înțelegeri bune sau dacă vă luptați Obțineți împrumuturi de la băncile naționale, contactați-ne astăzi, e-mail: [email protected] pentru Biblie spune: „Luca 11:10 oricine cere, primește, cel care caută, găsește și celui care bate, ușa se va deschide. Nu pierdeți această ocazie, pentru că Isus este același ieri astăzi și pentru totdeauna mai mult. Te rog, pentru Dumnezeu serios și de teamă de oameni

 24. frank maxwell Răspunde

  Compania Frank Maxwell este cunoscută pentru serviciile de împrumut de calitate și a construit o reputație solidă în acordarea de împrumuturi băncilor în valoare de persoane fizice, oferind împrumuturi persoanelor care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturi și a investi în afaceri. Consider că eu sunt norocos să am această ocazie să fiu în acest domeniu cu mare entuziasm, vă recomand să așteptați experiența de a vă oferi cele mai bune servicii de împrumut la o rată a dobânzii scăzută de 2%, cu formalități minime
  Dacă aveți întrebări? Nu ezitați să mă contactați la [email protected].

 25. franco ruch Răspunde

  aveți nevoie de un împrumut de urgență astăzi 2% maramă eamil [email protected]

 26. sokovenko Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau pentru a începe o afacere? Apoi luați în considerare problemele dvs. financiare rezolvate. Firma de împrumut david oferă împrumuturi personale, împrumuturi corporative, credite pentru studenți, credite garantate și negarantate. Copiați și contactați prin e-mail: [email protected]

 27. elizabeth Răspunde

  Aveți nevoie de ajutor financiar pentru împrumut? Contactați-ne pentru mai multe informații
  E-mail; mrs.elizabeth [email protected]

 28. Carl Logan Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut personal / de afaceri fără stres și aprobare rapidă astăzi? Email: [email protected]

 29. Jean Carlos Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, pentru a începe o afacere sau pentru orice alt tip de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe { [email protected] }

 30. benjamin Răspunde

  Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate problemele dvs. financiare. Acordăm împrumuturi persoanelor care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri. Dorim să folosim acest suport pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă de credit, vă vom oferi cu plăcere împrumuturi la o rată de 2% pentru toți clienții. Persoanele interesate ar trebui să contacteze pentru mai multe informații prin e-mail: [email protected]

 31. Jack Răspunde

  Oferta de împrumut între persoane fizice
  Individual elve?ian, canadian, belgian sau francez; portugheza va ofer
  Împrumut de € 1.000 pâna la € 2.000.000 pentru orice persoana capabila sa o ramburseze
  Rata dobânzii are o rata scazuta de 2%. Suntem persoane care ofera
  Împrumut între persoanele serioase care au nevoie de întreprinderi mici,
  Investi?ii personale pentru dobânda de numai 2% în func?ie de suma
  Cere?i sa face?i o rata. Facem împrumuturi ?i împrumuturi locale
  Organiza?ii interna?ionale pentru oameni din întreaga lume. Organiza?ia noastra
  Nu este o banca ?i nu avem nevoie de o mul?ime de documente. împrumut
  Corect ?i onest ?i de încredere. Contacta?i-ma astazi ?i face?i-ma
  Cunoa?te cantitatea de bani pe care dori?i sa o împrumuta?i. Sunt pregatita
  întâlni.
  Contacta?i-ma prin e-mail: [email protected]

 32. Jack Răspunde

  Dori?i sa face?i un împrumut rapid
  Nu va face?i griji acum pentru ca sunt aici pentru a va ajuta.
  Ca mul?i oameni din lume vor sa ob?ina multe
  Proiect care poate crea mii de locuri de munca? Dar nu ai nici un mijloc
  Pentru a începe proiectul. Cred ca te ajut cu o finan?are
  Rapid ?i de încredere.Am un capital care va fi folosit pentru a acorda împrumuturi
  Pe termen scurt ?i lung, variind de la 3.000 € la 2.000.000 € pentru
  Persoana serioasa care dore?te acest împrumut. 2% dobânda pe an în func?ie de suma
  Postul pentru ca sunt special nu vreau sa încalc legea cu privire la camatarie. tu
  Poate fi rambursat în maxim 2 pâna la 25 de ani, în func?ie de suma împrumutata. Depinde de tine
  Pentru a vedea pla?ile lunare. Eu doar cer recunoa?terea datoriilor
  Certificat scris de mâna ?i, de asemenea, unele piese de la furnizate.
  Va rugam sa ne contacta?i numai prin e-mail: [email protected]

 33. Axel Răspunde

  Dori?i sa face?i un împrumut rapid
  Nu va face?i griji acum pentru ca sunt aici pentru a va ajuta.
  Ca mul?i oameni din lume vor sa ob?ina multe
  Proiect care poate crea mii de locuri de munca? Dar nu ai nici un mijloc
  Pentru a începe proiectul. Cred ca te ajut cu o finan?are
  Rapid ?i de încredere.Am un capital care va fi folosit pentru a acorda împrumuturi
  Pe termen scurt ?i lung, variind de la 3.000 € la 2.000.000 € pentru
  Persoana serioasa care dore?te acest împrumut. 2% dobânda pe an în func?ie de suma
  Postul pentru ca sunt special nu vreau sa încalc legea cu privire la camatarie. tu
  Poate fi rambursat în maxim 2 pâna la 25 de ani, în func?ie de suma împrumutata. Depinde de tine
  Pentru a vedea pla?ile lunare. Eu doar cer recunoa?terea datoriilor
  Certificat scris de mâna ?i, de asemenea, unele piese de la furnizate.
  Va rugam sa ne contacta?i numai prin e-mail: [email protected]

 34. Carlos Răspunde

  Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați încercat să obțineți vreun fel de împrumut? apoi aplicați acum la ([email protected]) dacă doriți să obțineți un împrumut la prețuri accesibile. Împrumutul este oferit aici la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%. Contactați-ne acum dacă sunteți interesat. *

 35. MAGRET JAMES Răspunde

  Buna,
  Ai nevoie de un împrumut urgent ??? Sunteți în datorie? Aveți un credit rău? ați fost respins de bănci, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere proprie? Noi oferim împrumuturi oamenilor în ciuda scorurilor lor slabe / rele. Oferim atât împrumuturi de afaceri, cât și împrumuturi personale cu o durată lungă și scurtă pe care ați ales-o, cu dobândă redusă la 2% pe an pentru persoane fizice și companii. Programatorul nostru de împrumut este rapid și fiabil, se aplică astăzi și obține răspunsul instant. creditele sunt bine asigurate, garantate 100%, iar clienții sunt asigurați cu maximă siguranță. Pentru mai multe informații, contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: ([email protected]) și obțineți împrumutul dvs. astăzi.
  E-mail: ([email protected])
  Doamna Magret james / CEO

 36. Susan Răspunde

  Dragă domnule doamnă,
  Aveți nevoie de un împrumut personal? Sau un împrumut de afaceri pentru a începe o afacere proprie? Oferim împrumuturi persoanelor fizice și companiilor la nivel mondial. Compania noastră financiară bine cunoscută a câștigat o bunăvoință imensă în furnizarea de servicii de finanțare cu capital de risc clienților noștri. Compania noastră financiară de capital oferă soluții financiare pentru proiecte mari precum aceasta, transportul de suprafață, infrastructura medicală și așa mai departe. Dacă sunteți interesat de serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați prin e-mail aici [email protected] pentru detalii

  Salutari,

  Doamna Susan Smith
  Secretar general

 37. Jean Carlos Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a începe o afacere sau vreun fel de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe { [email protected] }

 38. maria Răspunde

  Aveți un credit rău? Și aveți nevoie de un împrumut pentru orice, la doar o rată a dobânzii de 2%. Contactați [email protected]

 39. Christian Carlos Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut autentic pentru a vă achita facturile, a începe o afacere sau orice alt tip de împrumut, contactați-l pe dl Christian Christian pe { [email protected] }

 40. Domnul James Caver Răspunde

  Sunt creditor privat, Ai nevoie de un împrumut legit, onest, reputat și rapid? Vă pot ajuta cu împrumut de garanție de 100%, vă ofer afaceri și împrumut individual, Mai mult, de asemenea, finanțăm tot felul de proiecte. Pentru mai multe detalii, contactați-ne la: [email protected]

  Toate cele bune
  Domnul James Caver

 41. LARRY ELLISON Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut autentic pentru a vă achita facturile, a începe o afacere sau orice alt tip de împrumut, contactați-l pe dl Larry Ellison la { [email protected] }

 42. rojas Răspunde

  Alo
  Sunt o persoană care oferă credite întreprinderilor, persoanelor fizice, managerilor din întreaga lume sau băncilor private.
  Finanțarea este necesară pentru a-ți consolida datoria sau pentru a-ți finanța afacerea în mod corespunzător.
  Puteți conta pe mine și veți avea o soluție la problemele financiare.
  Sunt disponibil pentru aplicații private de credit de la 2.000 euro la 20.000.000 euro, la o rată de 3% pe o perioadă mai lungă.
  Poți conta pe mine
  Contactați-mă: [email protected]

 43. xxx Răspunde

  Alo, voi cu anunțurile. Pe voi pe toți ar trebui să vă caute cineva la sănătate ! Mai ales pe ăsta ultimul, zici că ești Banca Mondială sau FMI. 2o mil. euroi credit !!!! Interesant !!! Cu buletinul ? Sau merge și fără ?

 44. Carl Logan Răspunde

  Aveți nevoie de un proiect sau de un împrumut personal, contactați-ne acum prin e-mail: [email protected]

 45. Richard Răspunde

  Dacă aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă rezolva nevoile financiare, vă oferim împrumuturi de la 3.000,00 până la 80.000.000,00 $. Max, suntem fiabile, eficiente, rapide și dinamice, cu împrumuturi 100% garantate și Fib (Euro, am distracție și bani. ) Rata dobânzii pentru toate împrumuturile este (3%) dacă sunteți interesat să reveniți la noi. E-mail: [email protected]

 46. Richard Răspunde

  Dacă aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă rezolva nevoile financiare, vă oferim împrumuturi de la 3.000,00 până la 80.000.000,00 $. Max, suntem fiabile, eficiente, rapide și dinamice, cu împrumuturi 100% garantate și Fib (Euro, am distracție și bani. ) Rata dobânzii pentru toate împrumuturile este (3%) dacă sunteți interesat să reveniți la noi. E-mail: ([email protected])

 47. robert Răspunde

  Oferim ajutoare financiare fiabile și legitime persoanelor care au nevoie de sprijin financiar.
  vă urez bun venit pentru o oportunitate de a primi toate tipurile de împrumuturi la o rată foarte accesibilă. contactați-ne dacă sunteți interesat sincer.
  [email protected]

 48. Mr Randy Răspunde

  Aveți nevoie de ajutor financiar (împrumut) Dacă DA vă rugăm să ne trimiteți un e-mail: [email protected]

 49. Christy Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut veritabil pentru a-ți plăti facturile, a începe o afacere sau alt tip de împrumut, contactați doamna Christy Walton pe e-mail: ([email protected])

 50. magret james Răspunde

  buna.
  Ați refuzat un împrumut de către o companie falsă de împrumut, Aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a vă achita facturile, Aveți nevoie de împrumuturi negarantate, Căutați un împrumut de afaceri? împrumut personal, împrumut de casa, împrumut auto, împrumut student, împrumut de consolidare a datoriilor, capital de risc etc. am deschis o împrumut de oportunități financiare pentru întreprinderi și persoane fizice, la o rată a dobânzii redusă și accesibilă de 2%. dacă sunteți interesat să luați împrumut de urgență? Contactați-ne astăzi prin e-mail: ([email protected]) și obțineți împrumutul dvs. astăzi.

  • Olivia Daniel Răspunde

   Buna,
   Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
   ([email protected])

 51. Jean Carlos Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a-ți plăti facturile, a începe o afacere sau alt tip de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe {[email protected]}

  • Olivia Daniel Răspunde

   Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață
   Ai nevoie de asistență financiară? Va putem ajuta
   Oferim împrumut cu o rată a dobânzii de 2%
   Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: ([email protected])

 52. Mrs Anita Brence Răspunde

  VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM BANI PENTRU A PLĂTIȚI BILETELE CONTACT VIA: [email protected] PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII.

 53. Jean Carlos Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a începe o afacere sau vreun fel de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe { [email protected] },,

 54. larry ben Răspunde


  amenda? În special, nevoia comercială

  Credite pentru diferite scopuri? Aveți nevoie de împrumuturi pentru a face ieșiri mari

  Proiecte? Doriți să găsiți propria dvs. utilizare? Dacă da, pentru a căuta

  Nu se va mai intampla niciodata. Tipuri de credite pentru afaceri /

  Împrumuturi pentru locuințe, împrumuturi școlare, credite de investiții, transporturi

  Credite, proiecte de finanțare și linii de credit la ratele dobânzilor

  2% în tabelul anual.

  Vă rugăm să ne contactați la: [email protected] pentru credit complet

  Investigați cazul de interes.

  bun salut

  Larry Ben

  Director / Chief Executive Officer al împrumutului

  Larry Loans, Inc

  Harul Domnului nu poate da

 55. Lucy Iman Răspunde

  Ieșiți din criza financiară .. Aveți garanții garantate și accesibile, acordate cu o durată maximă de 48 de luni, cu dobândă de 3,5% adăugată la soldul principal al împrumutului … înțelegerea dvs., stabilitatea financiară este preocuparea noastră majoră.

  Noi oferim împrumuturi sumele pe care credem că clienții noștri merită .. 100% credite garantate de la împrumuturile de afaceri de top cu înlocuitori de împrumuturi personale …

  Pentru mai multe informații, consultați [email protected]

 56. Jean Carlos Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a începe o afacere sau vreun fel de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe {[email protected]}

 57. JOHNROYSTER Răspunde

  Salutare tuturor,
  Aveți nevoie de ajutor financiar?
  Oferim împrumuturi de cel puțin $ 1.000.00 până la un maxim de
  $ 500,000,000.00 cu o durată convenabilă de la 1 la 30 de ani
  la o rată a dobânzii foarte redusă de 2%.
  Aveți nevoie de un împrumut de afaceri?
  Aveți nevoie de un împrumut individual?
  Vrei să cumperi o mașină?
  Aveți nevoie de un împrumut ipotecar?
  Ai nevoie de un împrumut pentru a-ți plăti datoria?
  Aveți nevoie de un capital imens pentru a începe propunerea dvs. de afaceri sau
  expansiune? V-ați pierdut speranța și credeți că nu există cale de ieșire și
  Povara dvs. financiară persistă?
  Nu ezitați să ne contactați pentru afaceri.
  Contactați-ne prin e-mail: ([email protected])

 58. [email protected] Răspunde

  Acordăm împrumuturi pentru dobândă de 2% anual.
  Aprobarea este rapidă; pentru care aplicați este ceea ce noi aprobăm. Putem aproba până la 40 de milioane de euro și aprobăm ca sumă minimă de împrumut de 15.000,00 euro; puteți solicita atât împrumuturi de afaceri, cât și împrumuturi personale; cu o perioadă de grație de 1 an pentru împrumuturile pentru afaceri.
  Pentru întrebări, trimiteți-ne un e-mail la:

 59. LARRY ELLISON Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut autentic pentru a vă achita facturile, a începe o afacere sau orice alt tip de împrumut, contactați-l pe dl Larry Ellison la {[email protected]}

 60. Yolanda Răspunde

  New Original Apple iPhone 8 plus 7 plus / 6S / Samsung Galaxy S7 Edge Batman Injustice (+1 (631) 973-9975.Whats’app)
  Apple iPhone 7 pre-comandă, Samsung Nota 7, Sony Android 4K Ultra HD 55 „Curved 3D TV, Apple Macbook Pro, Canon EOS 5D Mark III + EF 24-105, Sony PS4, X-Box One și multe altele. Oferta de plată în rate este, de asemenea, disponibilă.
  Whats’app :. +1(631)973-9975

 61. Mrs Christy Walton Răspunde

  Eu sunt doamna Christy Walton de finanțe Am acorda împrumuturi companiilor și persoanelor fizice cu o rată a dobânzii rezonabilă doar pentru a ajuta pe cei care au nevoie de orice probleme financiare etc, dacă sunteți interesat puteți ajunge la noi pe acest e-mail: ([email protected]) Ai încerca să obțină orice
  un fel de împrumut? Aplicați acum la doamna Christy Walton Finance

 62. jack berry Răspunde

  Bună ziua, eu sunt numele de berry și sunt un om foarte simplu. Lucrez într-o companie numită aseiamicrofanance, în această companie oferim împrumuturi cu o rată a dobânzii foarte scăzută de 3%. Noi oferim tot felul de împrumuturi de care aveți nevoie. Avem nevoie doar de solicitanți serioși, deci nu veniți aici și jucați cu afacerea noastră. Nu ezitați să ne contactați astăzi prin adresa noastră de e-mail Mai jos: Email: [email protected]

 63. Doamna Dorothy Patricks Răspunde

  Suntem creditori privați de bani internaționali. Oferim diverse împrumuturi la o rată a dobânzii foarte scăzută de trei procente pe an. În trecutul lumii .. Fondurile noastre sunt pur câștigate din portofoliile de investiții private și corporative aflate sub jurisdicția noastră directă. Împrumuturi personale * Împrumuturi de afaceri * Credite de investiții * Împrumut auto * Împrumut student * Împrumut de fermă * Împrumut de casa * și multe altele la rata dobânzii de 3% *. Dacă sunteți interesat de oferta noastră, vă rugăm să menționați pe scurt următoarele informații la conducere prin e-mail: [email protected]. D-na Dorothy Patricks (Director General)

  Doamna Dorothy Patricks

 64. LARRY ELLISON Răspunde

  VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT

  Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? E-mail: ( [email protected] )

 65. LARRY ELLISON Răspunde

  VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT

  Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? E-mail: ( [email protected] ))

 66. Paul Saari Răspunde

  ACESTE CREDITE APLICABILE TREBUIE SĂ CĂPUNEȚI DIN SUA, AICI ÎN STATELE UNITE 5.00% RATA DE DOBÂNZI.

  De asemenea, vă putem conecta la investitori cu o capacitate financiară foarte mare pentru a vă finanța proiectele cu capital intensiv.

  a lua legatura; [email protected]

  Paul Saari ..

 67. washington finance Răspunde

  Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
     am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
    cu o rată de doar 2%, vreau să căutați și să căutați pentru împrumut, de asemenea, să contactați finanțele Washington și să obțineți împrumutul dvs. cu întârziere a ceea ce vreți să contactați direct compania prin email ([email protected])

 68. sharon Răspunde

  TREBUIE SĂ CITEȘTE: CÂND AU FOST ÎMPRUMUTA DE LA ACEASTĂ COMPANIE GREATĂ A ALEGE COMPANIE AMAIZENLOAN Bună ziua tuturor, sunt doamna Sharon, sunt mama a 4 copii și am fost blocată într-o situație financiară și am avut nevoie să refinanțez și să-mi plătesc facturile. Am incercat sa caut credite de la firme de credit atat private cat si corporative, dar niciodata cu succes, iar majoritatea bancilor mi-au refuzat creditul, nu cad pradă acelor huligani de acolo, care le numesc împrumut de sine, toți sunt înșelători, tot ce vor ei sunt banii tăi si nu veti auzi de la ei din nou mi-au facut-o de doua ori inainte de a intalni Steve ALex cea mai interesanta parte este ca imprumutul meu mi-a fost transferat in 48 de ore asa ca te voi sfatui sa il contactezi pe Steve Alex daca esti interesat de obtinerea de imprumut si sunteti sigur ca puteti sa-l rasplatiti la timp pe care il puteti contacta prin email ……… ([email protected]) Nu exista nici un cec de credit, nici semnatar cu doar 2% rata dobanzii si planuri de rambursare mai bune si programati daca trebuie să contactați orice firmă cu privire la asigurarea unui împrumut fără garanție, apoi contactați Steve Alex astăzi pentru împrumutul dvs. Ei oferă toate tipurile de împrumut pe care le împrumută pe termen scurt (1_10years) Împrumut pe termen lung (20_30 ani) ……….., Busi Împrumut de împrumut …….. Împrumut de consolidare a datoriilor ……. Împrumut de student ………., Împrumut de înființare a afacerii Împrumut de afaceri ……., Împrumut de companie. …………. Credit ipotecar de împrumut de împrumut ….. împrumut de mașină …….. împrumut de la hotel …. împrumuturi personale .. împrumut de investiții …… .Împrumut comercial …….. împrumuturi de refinanțare împrumuturi de camioane ………… împrumut de fermă, etc. Email ………. ([email protected]) Când vine vorba de criza financiara si trebuie sa fii liber de criza financiara atunci compania de credite Amaizen este locul unde sa te duci sa-ti spui doar ca doamna Sharon te conduce de noroc ….

 69. sabrim Răspunde

  Sunt Sabrim cu domiciliul in Romania, ma luptam financiar pentru un timp acum si nu am putut obtine un imprumut de la banca mea si alte unitati de credit cu care am aplicat datorita scorului meu de credit. Dar un prieten de-al meu mi-a povestit despre împrumutul de rechin împrumutat Investments Limited și cum a fost ajutat de împrumutul de rechin. La început m-am îndoit de el pentru că am încercat o mulțime de creditori care nu mă puteau ajuta. el a sfătuit, încerc să fiu convins, așa că i-am contactat prin e-mail: ([email protected]) și după ce am trecut prin procesul de împrumut mi-au acordat o sumă de credit pentru care am solicitat. Vreau să mă adresez tuturor celor care au nevoie de asistență financiară cu amabilitate să contacteze această companie pentru ajutorul dvs. de împrumut prin e-mail ([email protected]).

 70. frank moore Răspunde

  Oferim împrumut pentru 3% Contact: [email protected]

 71. Harry Răspunde

  Buna,
  Ai nevoie de un împrumut de urgență? oferim diferite tipuri de împrumut de la oameni cum ar fi împrumut de acasă Împrumut de afaceri Împrumut de student Împrumut de scurtă durată Împrumut mediu Împrumuturi lungi etc cu un împrumut la o rată a dobânzii de 2% și cu condiții de împrumut foarte ușoare, deci pentru a primi împrumutul de azi contactați: harryjim598 @ gmail.com
  Toate cele bune

 72. Marian Lawson Răspunde

  Buna,
  Ai nevoie de asistență financiară, Putem ajuta.
  DEAUX FINANCE oferă toate tipurile de împrumut de care aveți nevoie de orice sumă variind de la 2.000.00 euro-5.000.000,00 euro. Împrumutăm persoanelor fizice și entităților private care se confruntă cu dificultăți financiare sau au nevoie de un împrumut pentru o investiție, pentru a-ți începe propria afacere sau pentru a-ți îmbunătăți afacerea la o rată a dobânzii de 3% la un preț accesibil anual. Procesul nostru de împrumut este garantat 100% și 100% garantat. Nu lăsați această fereastră de oportunitate să vă treacă. Interesați, contactați-ne prin e-mail acum la
  ([email protected])
  Mulțumesc.

 73. Helen Wilson Răspunde

  OFERTA DE IMPRUMUT,
  Ai nevoie de ajutor financiar? Sunteți în orice criză financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de fonduri pentru a-ți plăti datoriile sau pentru a-ți plăti facturile sau pentru a începe o afacere bună? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza unei finanțări necorespunzătoare? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare. Iată o oportunitate pentru a obține împrumutul dvs. astăzi pentru a vă rezolva toate problemele financiare
  Contactați-ne acum prin e-mail la ([email protected])

  Oferim toate tipurile de împrumuturi din orice sumă de care aveți nevoie. Procesul nostru de capital și de creditare este 100% garantat și garantat, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem o companie de împrumut cu reputație, legitimă și acreditată. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar. Deci, vă rugăm să ne contactați astăzi prin e-mail la ([email protected])
  Mulțumesc.

 74. Maria Eduarda Lívia Răspunde

  Numele meu este Maria Eduarda Lívia și eu sunt de la limba română. Vreau să folosesc acest timp pentru a le spune tuturor pe internet despre cum am primit astăzi împrumutul meu de la o nouă companie de împrumuturi legitime din 2018, numele companiei este compania de împrumut Marian Hoffman și sunt legitime că nu am văzut niciodată compania pe internet înainte și tocmai le-am văzut pe un site web ieri și am decis să mă aplice și mi-au spus tot ce trebuie să fac și după ce le-am făcut, am primit împrumutul meu în contul meu bancar astăzi. Vreau să folosesc acest timp pentru a spune tuturor pe internet că, dacă aveți nevoie de un împrumut legitim, aceasta este societatea reală la care vă înscrieți și imediat aplicați cu ei, fiți siguri că veți primi împrumutul în siguranță de la ei și veți fi fericiți . Dacă sunteți interesat de un împrumut Marian Hoffman este compania căreia i se va aplica pentru o companie de împrumuturi reale și legitime din 2018, adresa de e-mail este [email protected]

 75. Pamela Renata Giovana Răspunde

  Bună, numele meu este Pamela Renata Giovana, sunt din limba română. Tocmai am primit împrumutul de 50 000 de euro de la această nouă companie de împrumuturi legitime în 2018, iar numele companiei este compania de împrumut Marian Hoffman, care a solicitat ieri un împrumut și tocmai a primit de la banca mea o avertizare că a existat un fond de 50.000 de euro în și sunt atât de fericit pentru acest lucru, dacă aveți nevoie de un împrumut real, aceasta este compania să fie un candidat, sunt reale și să fie siguri că dacă solicitați un împrumut astăzi și sunteți rapid cu ei până mâine, așteptați pentru fondurile de împrumut în contul dvs. cu garanție. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut de la ei, puteți să le contactați numai prin poștă la adresa [email protected].

  Mulțumesc oricui mi-a citit mesajul încă o dată, rămân Pamela Renata Giovana.

 76. Sofia Alejandra Răspunde

  Buna ziua tuturor, eu sunt Sofia Alejandra, o singura mama de origine romana, as dori sa impartasesc aceasta marturie minunata despre cum am primit imprumutul meu de la compania de imprumut Marian Hoffman cand am fost expulzati din casa noastra cand nu mai puteam sa-mi platesc facturile, după ce a fost furat de mai multe companii online și a negat un împrumut de către banca mea și alte alte uniuni de credit pe care le-am vizitat. Copiii mei au fost îngrijiți de gazdă, eram singur pe stradă. Până la o zi, am ignorat un vechi coleg care m-a prezentat companiei de împrumut Marian Hoffman. La început i-am spus că nu sunt gata să-mi asum riscul de a împrumuta un alt împrumut online, dar ea ma asigurat că am primit împrumutul pentru ei. Într-un al doilea gând, am luat din cauza temelor mele, am luat un test și am solicitat împrumutul, din fericire pentru mine, am primit un împrumut de 50.000 € de la ([email protected]). Mă bucur să-mi asum riscul și să solicit împrumutul. Copiii mei s-au întors la mine și acum am o casă și o afacere de-ale mele. Toată recunoștința este pentru compania de creditare Marian Hoffman că a dat o semnificație vieții mele când am pierdut toată speranța.

 77. Miriam Ainhoa ​​Julia Răspunde

  Bună ziua tuturor, numele meu este Miriam Ainhoa ​​Julia, cetățean al Uruguayului; Am 45 de ani … Sunt căsătorit cu trei copii, vreau să vă informez despre bunătatea Domnului, am fost lovit într-o situație financiară și trebuia să-mi plătesc facturile, am încercat să caut credite de la mai mulți companii private de credit și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au redus creditul. Dar, în cele din urmă, vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu Atotputernic pentru că m-au dus la un creditor adevărat, iar Legit la numit pe doamna Marian Hoffman, CEO al finanțelor marian hoffman, după ce a fost înșelat suma de 10.000 de euro de către creditori falși, am fost fără speranță și nu știam Pe cine să te încrezi în timp ce venea și să-mi zâmbească mare fața când mi-ai acordat suma de 450.000 de euro în cea mai mare surpriză, atât de dragă, dacă trebuie să contactezi orice companie cu referire la asigurarea unui împrumut cu o rată a dobânzii scăzută de 2% și mai bine planurile de rambursare și cronologie, contactați și pe [email protected] Și, de asemenea, dacă ați fost victimă a înșelăciunii, nu vă mai faceți griji, pentru că am adus veste bună și singurul împrumutător în care puteți avea încredere, contactați- ([email protected]) pentru mai multe informații despre cum puteți obține împrumutul. Nu știe că fac asta. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze din belșug prin a vă zâmbi pe față și în familia mea.

 78. George Mason Răspunde

  buenas noches

 79. Jean Carlos Răspunde

  Aveti nevoie de un imprumut pentru a incepe afacerea sau pentru a va plati facturile si o finantare corporativa pentru bunuri imobiliare si orice tip de finantare a afacerii. Oferim deasemenea imprumuturi persoanelor, firmelor si organismelor juridice la rata dobânzii de 3%. Oferim împrumut persoanelor serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați de acest e-mail: [email protected]

 80. Jean Carlos Răspunde

  Aveti nevoie de un imprumut pentru a incepe afacerea sau pentru a va plati facturile si o finantare corporativa pentru bunuri imobiliare si orice tip de finantare a afacerii. Oferim deasemenea imprumuturi persoanelor, firmelor si organismelor juridice la rata dobânzii de 3%. Oferim împrumut persoanelor serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați de acest e-mail: {[email protected]}…

 81. Paul Green Răspunde

  Oferim 3% împrumuturi. Contacteaza-ne: [email protected]

 82. Steve Răspunde

  Salut,
       Sunteți în căutarea unui creditor renumit, obosit de a fi refuzat de către bănci și de ipotecă, sunteți obosit căutând fonduri pentru finanțarea afacerii dvs., sau sunteți financiar jenat că nu vă puteți plăti datoria și facturile? Credeți că ați primit ajutor financiar? în timp ce nu vă grăbiți acum și luați-vă împrumutul garantat și securizat astăzi, contactați-ne prin e-mail: [email protected]

 83. henry Răspunde

  Buna ziua Sir / Madam
  Scopul nostru este de a reduce rata saraciei în lume. Astfel, oferim împrumut de

  la 2.000 € la 5.000.000 € pentru cei care pot plati înapoi peste o rata a dobânzii

  de 3%, cu cea mai mare viteza ti fiabilitate.
  Veti obtine împrumutul în 72 de ore de la solicitarea ?i fara protocoale.
  Whatsapp :+ 15125981098
  Pur si simplu contactati-ma: [email protected]

 84. henry Răspunde

  Heb je een lening nodig? Wil je de rekeningen betalen?
  Wilt u uw bedrijf uitbreiden? Alles wat je nodig hebt
  doen is contact
  ons voor meer informatie over hoe
  Hoe te beginnen, en jij
  krijg een lening
  verlangen.
  Deze aanbieding staat open voor iedereen, dat zij
  kan te zijner tijd terugkeren.
  Houd er rekening mee dat de deadline voor de terugbetaling van
  contractueel en
  personeel in rentevoet
  3%. U moet ons informeren over het exacte bedrag van de lening
  het gevraagde
  Daarom, om ons in staat te stellen om u te voorzien van
  met kredietvoorwaarden. Als
  U bent geïnteresseerd in het verkrijgen van krediet van onze
  firma.
  E-mail: [email protected]
  whats-app +1(662)362-7440
  Dank je
  Mr. Henry Frank

 85. Radulescu Răspunde

  „Buna .
  Contactati-ma ti faceti dvs cererea ,conditiile mele sunt foarte favorabile
  Suma minima este de 1000 de euro iar cea maxima de 500, 000 de euro
  -Durata este între 1 luna la 30 de ani
  -Rata anuala de 2% / pâna la 7% în functie de suma solicitata
  -Obtinerea împrumutului în 72 de ore
  -Posibilitatea de rambursare partiala
  va rugam sa ne contactati si va vom ajuta ( [email protected] ) multumesc.

 86. Marcky Răspunde

  oricine are nevoie de împrumut în încredere, onestitate în acest sfârÈ™it de an oferim promoÈ›ii È™i oportunități în beneficiul lor, vă rugăm să ne contactaÈ›i la adresa de e-mail: [email protected] whatsapp number +918746825897

 87. Global Finance Răspunde

  Bună ziua, Sunteți un om de afaceri sau o femeie? Aveți nevoie de un împrumut de urgență? Afacerea sau proiectul dvs. necesită finanțare sau aveți nevoie de bani pentru a cumpăra o casă sau o mașină sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă achita datoria? Și ați fost atât de greu să obțineți un împrumut de la băncile locale sau de la alte instituții financiare? Dacă răspunsul dvs. este da, vă sfătuiesc să contactați compania Global Finance prin ([email protected])

 88. MARY WILLIAM Răspunde

  Căutați un împrumut autentic? Vreau să folosesc această ocazie pentru a informa pe toată lumea că doamna Mary William o împrumutător privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai multe pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să utilizez acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Așadar, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
  ([email protected]) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, puteți să ne contactați astăzi.

 89. Mr James Răspunde

  VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT? Contactați-ne acum cu o ofertă de împrumut accesibilă la o rată de 3% cu 1.000 $ și un maxim de 50.000.000,00 $ și Dacă sunteți interesat să fiți, vă rugăm să ne contactați la: [email protected] mai multe informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.