Ultima actualizare: azi, 21:22
Locale

Băbuț face publice ilegalitățile care se comit acum la Olimpia

babutFostul manager al Clubului Sportiv FC Olimpia 2010 Satu Mare, Dan Băbuț, a răspuns astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, acuzelor care i-au fost aduse de consilierul județean, Adrian Cozma, și fostul membru în comitetul director, Ciprian Bretan.

Vorbind în numele întregii conduceri de atunci a Olimpiei, Dan Băbuț a afirmat că toate acuzațiile care i se aduc nu au temei, pentru că acele plăți, privind aparatul de cafea, transportul suporterilor, achizițiile făcute, au fost achitate în temei legal, chiar dacă plata a fost făcută în numerar și nu prin virament bancar. Și că a făcut aceste plăți pentru că așa i-au cerut furnizorii, nu neapărat pentru că așa a vrut el sau conducerea de atunci a Olimpiei.

În schimb, Dan Băbuț a afirmat că adevăratul jaf se face acum la Olimpia. El spune că conducerea Olimpiei, în perioada 2010-2013 nu au luat niciun ban de la club. Nu s-au făcut contracte mari și nu a fost jegmănit clubul, cum, spune el, se face acum. Când a fost predat, Olimpia avea datorii de 800.000 de lei, nu de 1,7 milioane cât are acum. Deci 700.000 de mii datorie în două luni.

Băbuț explică și cum s-a ajuns la această situație.

”Poate  îmi explică și mie cineva cum se poate ca un team-manager să ia primă de instalare. Să ia salar cu o lună înainte. Asta în condițiile în care în momentul respectiv jucătorii nu erau plătiți de două-trei luni. Sau cum dăm primă în meciul cu Reșița, care vin cu juniorii, și Olimpia dă 19.000 de lei primă de joc. Au primit prime și team-managerul, și președintele. În primul rând legal nu se poate. Nu se poate da primă decât celor care sunt trecuți delegați pe foaie. Asta este o ilegalitate. Dan Băbuț nu a luat niciodată primă de joc. La noi se întâmpla ca administrativul să nu ia salariul, să rămână la jucători”, a spus Băbuț.

Fostul președinte al Olimpiei mai spune că team-managerul are clauze pe care le consideră abuzive.

”Salariatul beneficiază de un procent de 20% din orice sponsorizare realizată prin intermediul sau la Clubul Sportiv FC Olimpia 2010 Satu Mare. Eu pun o întrebare, dacă acum Apaserv vrea să deie clubului o sumă de bani. Această sumă, să zicem 300.000 de lei, domnul Karda va lua 60.000 de lei. Așa scrie în contract”, a spus Băbuț.

Acesta a mai precizat că poate să vină oricine, să verifice actele și că răspunde pentru perioada în care a manageriat FC Olimpia 2010 Satu Mare.

51 comentarii

 1. Ardelean O. Răspunde

  Cum adica sa “deie” bani Apaserv????La Apaserv sa se deplaseze de urgenta DNA-ul pentru ca pretul apei satmarenilor este cel mai mare din tot ardealul!! Apa are TVA de 9% iar canalizarea 20%, care dealtfel aproape ca egaleaza pretul apei !! Salariile.primele si alte bonificatiile umfla buzunarele imbuibatilor si NIMENI nu se autosesizeaza !!! De ce in Satu Mare apa-canal costa in jur de 10 lei mc iar in Viile Satu Mare costa doar 1,20 bani ????Chiar nicio autoritate publica nu se sesizeaza???Cum adica “apaserv sare in ajutorul olimpiei”,pe banii cui????

 2. Vocea Romaniei Răspunde

  Băiețelul ăsta minte cum respiră. Voi nu v-ați lămurit încă de ce-i poate pielea??? De fiecare dată când îi e demontată o minciună vine cu alta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Păi luați voi arhiva să vedeți cum spunea în iarnă că totul e roz, că n-are datorii clubul, că face stadion sau că promovăm. Ăsta e mitoman până în măduva oaselor. Și ca să fim lămuriți el justifică ce a făcut cu ce vor face alții. Vreau să văd cum se scoate în fața procurorilor cu explicații de genul acesta. Nici măcar logică n-are: “Salariatul beneficiază de un procent de 20% din orice sponsorizare realizată prin intermediul sau” el interpretează cum că și banii veniți de la Apaserv sau Consilii fac obiectul contractului. Păi zice clar că prin intermediul SAU, nu ORICE sumă venită în club. Ori ne ia de proști ori e rupt de realitate. Și mai stați să vă uitați în gura lui? Păi asta e diversiune pusă la cale de ștef ca să-și apere și lui pielea că doar nu a furat doar pentru el. Ce se mai omoară ei acum de grija Olimpiei… Să vină cine trebuie să vină, să vedeți cum vor începe toți să ciripească, atunci să vezi distracție.

 3. Radu Răspunde

  Atata vorbarie pentru o echipa clonata, infiintata in 2010. O echipa fara palmares, fara identitate ce traieste din spalarea a bani publici.

 4. Ultras Răspunde

  Bine știe matematică individul ăsta: 1,7 milioane minus 800.000 egal 700.000… Așa numărai și banii Olimpiei? Cine mai stă să asculte pușcăriabilul ăsta?

 5. Scot Licon Răspunde

  urgentă de împrumut @ 3%

  buna

  Ai nevoie de împrumut de urgență pentru a șterge datoriile, sau
  Aveți nevoie de capital suplimentar pentru a îmbunătăți afacerea?
  Am împrumutat fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care
  aveți rău de credit sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile,
  să investească în afaceri 3.00%.

  Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că pentru a face o fiabile și
  destinatarul, și va fi gata să vă ofere un împrumut.
  noi oferim;

  Credite personale
  De consolidare a datoriei de împrumut
  Capital de risc,
  împrumut comercial
  credite corporative
  împrumut de învățământ
  împrumuturi de origine pentru orice motiv!

  Informații suplimentare: Noi devin rapid o varianta privata, discret, și orientate spre servicii de creditare pentru împrumuturi generale.
  Suntem o companie de a transforma sursele atunci când tradiționale de eșec de credit.

  Daca nu sunteti interesati, nu ezitati sa ne contactati cu informațiile de mai jos, acest lucru
  E-mail: [email protected]

  Răspundeți dacă este necesar

 6. nicu Răspunde

  Daca un procuror ar avea cojones s-ar autosesiza din media locala si ar intreba pe la CJ,CL,despre milioanele de euro,bani din impozitele satmarenilor,tocate de niste fotbalisti si manageri bugetari,macar de prin 2012 incoace.Daca la Baia Mare,Timisoara,Ploiesti,Tirgu Mures s-a putut traim cu speranta ca se poate si la Satu Mare.Dupa ce termina cu OLimpia poate sa se duca si la CSM.

 7. Mr jonathan Răspunde

  Ai nevoie de împrumut de urgență pentru a
  plăti facturile sau să investească afacerea în
  acest Crăciun, dacă da, e-mail:
  [email protected]
  cu detalii.

 8. Wyatt Financial Home Răspunde

  Bună tuturor.
  Acest lucru este Wyatt financiar Acasă. Suntem o companie financiară care oferă credite pentru public, la o rată a dobânzii de doar 2%. Ai nevoie de sprijin financiar de orice fel? Nu ezitati sa ne contactati ca noi oferim împrumuturi de la 2000 până la 4 milioane de euro, care poate fi facilitată în termen de 24 de ore. Așteptăm cererea dumneavoastră. Contactati-ne acum prin adresa noastră de e-mail de mai jos
  Nume:
  Wyatt financial Home
  ADRESA DE EMAIL:
  [email protected]

 9. Dl. Krause Răspunde

  Solicitantilor de împrumut Dragi !!!
   
  Ești în nevoie de asistență financiară? și a fost refuzată de către băncile din cauza scor de credit rău? Această societate a împrumut a fost stabilit de organizațiile pentru drepturile omului din întreaga lume, cu unicul scop de a ajuta persoanele sărace cu asistență financiară de viață … mă întorc la noi cu detaliile de mai jos, e-mail: [email protected]
   
  Va rugam sa ne scrie din nou cu informațiile de împrumut;
   
  Nume:
  Suma creditului necesar:
  Durata creditului:
  Numar de mobil:
   
  Vă mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze
  ÎNCREDERE
  Dl. Krause

 10. Grace Loredana Răspunde

  Buna împrumut căutător,

  Sunt un creditor privat de încredere,, demn de încredere; Am face împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la rata scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 3%.

  Sunteți în căutarea unui împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, acasă împrumut auto, student de împrumut, împrumut de consolidare a datoriei, negarantate de împrumut și de capital de risc? Dacă ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive. Sunteți la locul potrivit pentru solutii de împrumut, vom da împrumuturi în intervalul de la 1,000 până la 100,000,000 în termen de perioade de 1 an la 20 ani durata de rambursare, la orice parte a lumii. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații prin e-mail: [email protected]

 11. oil well Răspunde

  Sunt un creditor privat mail-mi pe [email protected]

 12. Celine Rehwaldt Răspunde

  Sunt Celine Rehwaldt un împrumut creditor privat din Germania, Cautati un împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, acasă împrumut auto, student de împrumut, împrumut de consolidare a datoriei, împrumut fără garanții și capital de risc? Dacă ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive. Sunteți la locul potrivit pentru dumneavoastră de împrumut Solutions, vom da împrumuturi tuturor indivizilor în intervalul de la 1,000 până la minim 100,000,000 maximă în perioada 1 an la 30 ani durata de rambursare, la orice parte a lumii. Vă rog, contactați-mă pentru mai multe informații prin e-mail: [email protected]

 13. JOHNSON CLARK Răspunde

  Do you need urgent loan to start up a large business
  This is Intercontinetal loan firm . Will give out a loan at the rate of 2% to the borrower will are Legitimate loan lender. Will give loan of $50,000.00, $80,000.00.$1,000, 000, to a borrower depend the loan the applicant need ,maximum term of 1 to 30 years. If you are in need of loan get touch to our company INTERCONTINETAL LOAN FIRM

 14. Franca woller Răspunde

  Ai nevoie de un împrumut pentru orice motiv? Dacă da, aceasta este o companie de împrumut, care este gata să vă servească la satisfacția dumneavoastră, se aplică acum @ [email protected] pentru un împrumut la prețuri accesibile, cu interes de 2% în scopuri private și de cooperare, fără întârziere, fără complicații, doar aplică și de a lua împrumut!
  D-na Franca woller
  Astept raspuns urgent!

 15. MRS LOGO BENITA Răspunde

  Oferim împrumut cu dobândă redusă de 3%. Aplicați pentru un împrumut rapid și convenabil pentru a achita facturile și pentru a începe o nouă afacere sau pentru a-și refinanța proiectele la o rată de dobândă mai mică de 3%. Aveți un scor redus de creditare și sunteți gata să obțineți împrumut de capital de la autoritățile locale Bănci și alte instituții financiare? Iată șansa dvs. de a obține un împrumut de la Organizația noastră. Oferim împrumuturi persoanelor fizice pentru următoarele scopuri și multe altele. Împrumut personal, extinderea afacerii, start-up de afaceri, educație, consolidarea datoriilor, împrumuturi cu bani grași. Contactați-ne astăzi prin e-mail: [email protected]

 16. Mr Lawson Smith Răspunde

  Ai nevoie de un împrumut …?

  Contactați-l pe dl. Lawson Smith, creditori privați de bani, precum și pe gestionarea imobiliară. Aici vine împrumuturile bune pentru toți cei care au nevoie de asistență financiară la rata scăzută de 3%. Cu Crucea Roșie, îmbunătățirea creditului, puteți să vă luați la revedere de la toate criza financiară și dificultățile. Acordăm împrumuturi pentru orice sumă. Ne luptăm cu criza financiară și dăm camerei un viitor luminos pentru societatea noastră, pentru că suntem propria afacere. Dacă sunteți interesat, ar trebui să indicați interesul dvs. și vă vom ajuta să vă asigurați împrumutul.

  Aplicați informații.

  1. Cuvintele tale:
  2. Suma necesară:
  3. Țara dvs.:
  4. Durata împrumutului:
  5. Adresa dvs .:
  6. Număr de telefon:
  7 venituri lunare:
  8. ID VALID:

  (Internațional sau național)

  Contact: Dl. Lawson Smith
  E-mail: [email protected]

 17. Mr Philip Răspunde

  Dacă aveți nevoie de orice fel de împrumut, nu ezitați să ne contactați prin e-mail: [email protected]

 18. Linda Wattles Răspunde

  Obțineți un împrumut rapid și legal la o rată scăzută de 2%, Oferim toate tipurile de împrumuturi, Contactați: [email protected] !!!!!!

 19. GREG OWEN Răspunde

  Nui nimic va multumesc

 20. Morgan Hurt Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile? Sau începeți o afacere proprie, Dacă da, contactați-ne pe [email protected] cu următoarele detalii …

  (1) Numele complet
  (2) Suma împrumutului necesară
  (3) Durata
  (4) țară
  (5) numere de telefon

  Așteaptă răspunsul dvs. cât mai repede ..

  Mulțumiri.

  Cereți astăzi împrumutul dvs. urgent

 21. MR WILLIAM ROGARDS Răspunde

  FĂRĂ TAXA DE ÎNCHIRIERE: SUNTEM SOCIETATEA ÎNREGISTRATĂ.
        Aveți nevoie de un împrumut de urgență? Trebuie să începeți o afacere mică sau mare? Aveți nevoie de un împrumut personal? Trebuie să investiți în țara dvs.? Aveți nevoie de un împrumut bancar? Aveți nevoie de un împrumut de companie? Ai nevoie să cumperi o casă? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti taxele de școlarizare? Aveți nevoie de un împrumut urgent pentru sponsor? Ai nevoie de compania noastră pentru a-ți sponsoriza cariera? Trebuie să cumpărați o mașină sau alt material? Aveți nevoie de vreun fel de împrumut? Dacă da, contactați-ne prin e-mailul [email protected]

  Formular de solicitare a împrumutului (vă rugăm să completați după caz)
  Numele complet:
  Adresa:
  Țară
  Stat:
  Oraș:
  Sex:
  VÂRSTĂ:
  Durată:
  Ocupaţie
  Venit lunar:
  Suma împrumutului necesară:
  Număr de telefon personal:
  Mulțumesc și fi binecuvântat.
  .

 22. johnson king Răspunde

  OFERTA DE ÎMPRUMUT,
  Sunteți om de afaceri / femeie? Sunteți în orice situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Sau să vă plătiți facturile sau să începeți o afacere bună? Aveți un scor de credit scăzut și aveți dificultăți în a obține împrumuturi de capital de lucru de la instituții financiare și bănci locale sau altele? Tot ce trebuie să faceți este să contactați adresa de astăzi prin e-mailul meu: ([email protected])

 23. Garcia J Sacramento Răspunde

  Suntem o organizație creștină creată pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ajutor, cum ar fi asistența financiară. Deci, dacă vă confruntați cu dificultăți financiare sau aveți probleme financiare și aveți nevoie de bani pentru a vă începe propria afacere sau aveți nevoie de un împrumut pentru a plăti datoria sau pentru a plăti din contul dvs. la începutul unei înțelegeri bune sau dacă vă luptați Obțineți împrumuturi de la băncile naționale, contactați-ne astăzi, e-mail: [email protected] pentru Biblie spune: “Luca 11:10 oricine cere, primește, cel care caută, găsește și celui care bate, ușa se va deschide. Nu pierdeți această ocazie, pentru că Isus este același ieri astăzi și pentru totdeauna mai mult. Te rog, pentru Dumnezeu serios și de teamă de oameni

 24. frank maxwell Răspunde

  Compania Frank Maxwell este cunoscută pentru serviciile de împrumut de calitate și a construit o reputație solidă în acordarea de împrumuturi băncilor în valoare de persoane fizice, oferind împrumuturi persoanelor care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturi și a investi în afaceri. Consider că eu sunt norocos să am această ocazie să fiu în acest domeniu cu mare entuziasm, vă recomand să așteptați experiența de a vă oferi cele mai bune servicii de împrumut la o rată a dobânzii scăzută de 2%, cu formalități minime
  Dacă aveți întrebări? Nu ezitați să mă contactați la [email protected].

 25. franco ruch Răspunde

  aveți nevoie de un împrumut de urgență astăzi 2% maramă eamil [email protected]

 26. sokovenko Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau pentru a începe o afacere? Apoi luați în considerare problemele dvs. financiare rezolvate. Firma de împrumut david oferă împrumuturi personale, împrumuturi corporative, credite pentru studenți, credite garantate și negarantate. Copiați și contactați prin e-mail: [email protected]

 27. elizabeth Răspunde

  Aveți nevoie de ajutor financiar pentru împrumut? Contactați-ne pentru mai multe informații
  E-mail; mrs.elizabeth [email protected]

 28. Carl Logan Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut personal / de afaceri fără stres și aprobare rapidă astăzi? Email: [email protected]

 29. Jean Carlos Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, pentru a începe o afacere sau pentru orice alt tip de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe { [email protected] }

 30. benjamin Răspunde

  Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate problemele dvs. financiare. Acordăm împrumuturi persoanelor care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri. Dorim să folosim acest suport pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă de credit, vă vom oferi cu plăcere împrumuturi la o rată de 2% pentru toți clienții. Persoanele interesate ar trebui să contacteze pentru mai multe informații prin e-mail: [email protected]

 31. Jack Răspunde

  Oferta de împrumut între persoane fizice
  Individual elve?ian, canadian, belgian sau francez; portugheza va ofer
  Împrumut de € 1.000 pâna la € 2.000.000 pentru orice persoana capabila sa o ramburseze
  Rata dobânzii are o rata scazuta de 2%. Suntem persoane care ofera
  Împrumut între persoanele serioase care au nevoie de întreprinderi mici,
  Investi?ii personale pentru dobânda de numai 2% în func?ie de suma
  Cere?i sa face?i o rata. Facem împrumuturi ?i împrumuturi locale
  Organiza?ii interna?ionale pentru oameni din întreaga lume. Organiza?ia noastra
  Nu este o banca ?i nu avem nevoie de o mul?ime de documente. împrumut
  Corect ?i onest ?i de încredere. Contacta?i-ma astazi ?i face?i-ma
  Cunoa?te cantitatea de bani pe care dori?i sa o împrumuta?i. Sunt pregatita
  întâlni.
  Contacta?i-ma prin e-mail: [email protected]

 32. Jack Răspunde

  Dori?i sa face?i un împrumut rapid
  Nu va face?i griji acum pentru ca sunt aici pentru a va ajuta.
  Ca mul?i oameni din lume vor sa ob?ina multe
  Proiect care poate crea mii de locuri de munca? Dar nu ai nici un mijloc
  Pentru a începe proiectul. Cred ca te ajut cu o finan?are
  Rapid ?i de încredere.Am un capital care va fi folosit pentru a acorda împrumuturi
  Pe termen scurt ?i lung, variind de la 3.000 € la 2.000.000 € pentru
  Persoana serioasa care dore?te acest împrumut. 2% dobânda pe an în func?ie de suma
  Postul pentru ca sunt special nu vreau sa încalc legea cu privire la camatarie. tu
  Poate fi rambursat în maxim 2 pâna la 25 de ani, în func?ie de suma împrumutata. Depinde de tine
  Pentru a vedea pla?ile lunare. Eu doar cer recunoa?terea datoriilor
  Certificat scris de mâna ?i, de asemenea, unele piese de la furnizate.
  Va rugam sa ne contacta?i numai prin e-mail: [email protected]

 33. Axel Răspunde

  Dori?i sa face?i un împrumut rapid
  Nu va face?i griji acum pentru ca sunt aici pentru a va ajuta.
  Ca mul?i oameni din lume vor sa ob?ina multe
  Proiect care poate crea mii de locuri de munca? Dar nu ai nici un mijloc
  Pentru a începe proiectul. Cred ca te ajut cu o finan?are
  Rapid ?i de încredere.Am un capital care va fi folosit pentru a acorda împrumuturi
  Pe termen scurt ?i lung, variind de la 3.000 € la 2.000.000 € pentru
  Persoana serioasa care dore?te acest împrumut. 2% dobânda pe an în func?ie de suma
  Postul pentru ca sunt special nu vreau sa încalc legea cu privire la camatarie. tu
  Poate fi rambursat în maxim 2 pâna la 25 de ani, în func?ie de suma împrumutata. Depinde de tine
  Pentru a vedea pla?ile lunare. Eu doar cer recunoa?terea datoriilor
  Certificat scris de mâna ?i, de asemenea, unele piese de la furnizate.
  Va rugam sa ne contacta?i numai prin e-mail: [email protected]

 34. Carlos Răspunde

  Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați încercat să obțineți vreun fel de împrumut? apoi aplicați acum la ([email protected]) dacă doriți să obțineți un împrumut la prețuri accesibile. Împrumutul este oferit aici la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%. Contactați-ne acum dacă sunteți interesat. *

 35. MAGRET JAMES Răspunde

  Buna,
  Ai nevoie de un împrumut urgent ??? Sunteți în datorie? Aveți un credit rău? ați fost respins de bănci, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere proprie? Noi oferim împrumuturi oamenilor în ciuda scorurilor lor slabe / rele. Oferim atât împrumuturi de afaceri, cât și împrumuturi personale cu o durată lungă și scurtă pe care ați ales-o, cu dobândă redusă la 2% pe an pentru persoane fizice și companii. Programatorul nostru de împrumut este rapid și fiabil, se aplică astăzi și obține răspunsul instant. creditele sunt bine asigurate, garantate 100%, iar clienții sunt asigurați cu maximă siguranță. Pentru mai multe informații, contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: ([email protected]) și obțineți împrumutul dvs. astăzi.
  E-mail: ([email protected])
  Doamna Magret james / CEO

 36. Susan Răspunde

  Dragă domnule doamnă,
  Aveți nevoie de un împrumut personal? Sau un împrumut de afaceri pentru a începe o afacere proprie? Oferim împrumuturi persoanelor fizice și companiilor la nivel mondial. Compania noastră financiară bine cunoscută a câștigat o bunăvoință imensă în furnizarea de servicii de finanțare cu capital de risc clienților noștri. Compania noastră financiară de capital oferă soluții financiare pentru proiecte mari precum aceasta, transportul de suprafață, infrastructura medicală și așa mai departe. Dacă sunteți interesat de serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați prin e-mail aici [email protected] pentru detalii

  Salutari,

  Doamna Susan Smith
  Secretar general

 37. Jean Carlos Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a începe o afacere sau vreun fel de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe { [email protected] }

 38. maria Răspunde

  Aveți un credit rău? Și aveți nevoie de un împrumut pentru orice, la doar o rată a dobânzii de 2%. Contactați [email protected]

 39. Christian Carlos Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut autentic pentru a vă achita facturile, a începe o afacere sau orice alt tip de împrumut, contactați-l pe dl Christian Christian pe { [email protected] }

 40. Domnul James Caver Răspunde

  Sunt creditor privat, Ai nevoie de un împrumut legit, onest, reputat și rapid? Vă pot ajuta cu împrumut de garanție de 100%, vă ofer afaceri și împrumut individual, Mai mult, de asemenea, finanțăm tot felul de proiecte. Pentru mai multe detalii, contactați-ne la: [email protected]

  Toate cele bune
  Domnul James Caver

 41. LARRY ELLISON Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut autentic pentru a vă achita facturile, a începe o afacere sau orice alt tip de împrumut, contactați-l pe dl Larry Ellison la { [email protected] }

 42. rojas Răspunde

  Alo
  Sunt o persoană care oferă credite întreprinderilor, persoanelor fizice, managerilor din întreaga lume sau băncilor private.
  Finanțarea este necesară pentru a-ți consolida datoria sau pentru a-ți finanța afacerea în mod corespunzător.
  Puteți conta pe mine și veți avea o soluție la problemele financiare.
  Sunt disponibil pentru aplicații private de credit de la 2.000 euro la 20.000.000 euro, la o rată de 3% pe o perioadă mai lungă.
  Poți conta pe mine
  Contactați-mă: [email protected]

 43. xxx Răspunde

  Alo, voi cu anunțurile. Pe voi pe toți ar trebui să vă caute cineva la sănătate ! Mai ales pe ăsta ultimul, zici că ești Banca Mondială sau FMI. 2o mil. euroi credit !!!! Interesant !!! Cu buletinul ? Sau merge și fără ?

 44. Carl Logan Răspunde

  Aveți nevoie de un proiect sau de un împrumut personal, contactați-ne acum prin e-mail: [email protected]

 45. Richard Răspunde

  Dacă aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă rezolva nevoile financiare, vă oferim împrumuturi de la 3.000,00 până la 80.000.000,00 $. Max, suntem fiabile, eficiente, rapide și dinamice, cu împrumuturi 100% garantate și Fib (Euro, am distracție și bani. ) Rata dobânzii pentru toate împrumuturile este (3%) dacă sunteți interesat să reveniți la noi. E-mail: [email protected]

 46. Richard Răspunde

  Dacă aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă rezolva nevoile financiare, vă oferim împrumuturi de la 3.000,00 până la 80.000.000,00 $. Max, suntem fiabile, eficiente, rapide și dinamice, cu împrumuturi 100% garantate și Fib (Euro, am distracție și bani. ) Rata dobânzii pentru toate împrumuturile este (3%) dacă sunteți interesat să reveniți la noi. E-mail: ([email protected])

 47. robert Răspunde

  Oferim ajutoare financiare fiabile și legitime persoanelor care au nevoie de sprijin financiar.
  vă urez bun venit pentru o oportunitate de a primi toate tipurile de împrumuturi la o rată foarte accesibilă. contactați-ne dacă sunteți interesat sincer.
  [email protected]

 48. Mr Randy Răspunde

  Aveți nevoie de ajutor financiar (împrumut) Dacă DA vă rugăm să ne trimiteți un e-mail: [email protected]

 49. Christy Răspunde

  Aveți nevoie de un împrumut veritabil pentru a-ți plăti facturile, a începe o afacere sau alt tip de împrumut, contactați doamna Christy Walton pe e-mail: ([email protected])

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Angajări la Poliţia Satu Mare. De când se depun dosarele

Începând cu data de 03.10.2016, structura de resurse umane a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, va demara  activitatea  de...

Închide