Ultima actualizare: ieri, 21:42
Locale

Bursa locurilor de muncă la Satu Mare. Acum, la Casa de Cultură (FOTO)

bursaAJOFM Satu Mare a organizat astăzi o nouă Bursă a locurilor de muncă care este în plină desfășurare acum la Casa de Cultură a Sindicatelor. Sătmărenii interesați să-și găsească un nou job sau să-l schimbe pe cel actual au acum această posibilitate, bursa urmând a fi deschisă până în jurul orei 12.00.

Agenții economici care au solicitat Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare să organizeze o bursa a locurilor de muncă, în special Autonet, oferă peste 140 de locuri de muncă în următoarea structură: contabili, lucrători comerciali, manager de produs, manipulant mărfuri, programator, reprezentant tehnic, agent de securitate intervenție, agent de vânzări, ambalator manual, asistent manager, controlor calitate, desenator tehnic, inspector resurse umane, lăcătuș mecanic, lăcuitor lemn, maistru in industrializarea lemnului, muncitor necalificat in industria confecțiilor, secretară, stivuitorist, sudor ,tâmplar universal, tapițer, inginer chimist, manager achiziții, operator la prelucrarea maselor plastice, șofer de autoturisme și camionete, sudor cu arc electric cu electrod fuzibil în mediu de gaz protector, confectioner ambalator articole din textile.

Deschiderea oficială a Bursei a avut loc în jurul orei 9.00, la eveniment fiind prezenți, pe lângă directorul executiv și directorul adjunct al AJOFM, Simona Derșidan, respectiv, Marcel Marușca, subprefectul Alfatter Tamaș, viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, reprezentanți ai patronatelor, sindicatelor dar și ai agenților economici care au oferit locuri de muncă în cadrul bursei.

Aproximativ o mie de sătmăreni s-au adunat încă de dimineață la ușa Casei de Cultură pentru a-și găsi un loc de muncă. Vom reveni cu rezultatele acestei burse după-amiază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
SONDAJ. Destinația preferată Wizz Air mai poate fi votată doar o zi

După 48 de ore de când a fost lansat sondajul online PortalSM cu privire la posibilele viitoare zboruri internaționale Wizz...

Închide