Ultima actualizare: azi, 16:50
DRM
Locale

Catrinel Raț, mazilit de la Olimpia. Ce spune acesta

catrinel ratCatrinel Raț a fost mazilit de la Olimpia. Președintele Comitetului Director al FC Olimpia Satu Mare, Catrinel Raț, a fost revocat din funcție astăzi în cadrul ședinței Consiliului Local. După demisiile lui Ciprian Bretan și Magyar Lorand, în acest for, din partea Consiliului Local Satu Mare ar mai fi rămas doar Catrinel Raț. Însă acesta a fost revocat din funcție odată cu demisia celor doi mai sus amintiți, astfel că au fost propuși, și apoi votați, noii membri și anume Merkli Istvan și Karda Attila, propuneri venite din partea UDMR, și Marius Popdan, propunere făcută de viceprimarul Albu.

Grupul ALDE a votat împotrivă, Marcela Papici explicând că acest proiect l-a primit cu doar un sfert de oră înainte de începerea ședinței, afirmând că unul dintre cei vizați de schimbare a aflat abia cu o jumătate de oră înainte că va fi revocat din funcție. Consilierii PSD s-au abținut de la vot, dar cu toate acestea proiectul a trecut.

Cum Catrinel Raț era președintele Comitetului Director, odată cu pierderea funcției de membru în acest for, pierde și funcția de președinte. Acesta nu s-a arătat foarte mâhnit de decizia luată de consilierii locali și spune că pentru sănătatea lui poate că e mai bine așa. 

9 comentarii

 1. Negru Adriana Răspunde

  Sunt intrigata de propunerea domnului Albu. Dar sa nu uităm de proverbul……: cine se aseamănă se adună !

 2. Adrian b Răspunde

  Domnul Pop Dan este acel valutist care a făcut pușcărie și este prieten intim Cu dl White visele. Sa nu uitați de D.N.A băieți

 3. patric Răspunde

  Domnule primar ai ajuns sa ne dezamagesti foarte repede . Păcat de data aceasta chiar am sperat

 4. polgar Răspunde

  Dle Rat noi ti-am spus sa nu susții un asemenea om la primărie uite ce caracter are și el și nepotul tău Adrian care au cerut demisia ta.

  • figaro Răspunde

   Catri, Catri, l-ai sustinut pana a ajuns primar si acum iti da cu sutul in … dos! La experienta ta de viata, e pacat ca te-a facut un politruc ca si Gabor.

 5. Alin Dura Răspunde

  Mai bine asa dle Rat. Ati furat destul.

 6. TANAR ! Răspunde

  DA CE FACI MA NENE MA !? IL PUI PE BISNITARU DE POPDAN IN ACEASTA FUNCTIE, RUSINE D-LE ALBU !

 7. cata curistul Răspunde

  ooooo niste betivi si ratati si Albu un kakat si KERSKENY UN betiv notoriu asta da primar Plec in SiRIA LA isis .

 8. cata curistul Răspunde

  ALBY este nepotul lui CATRI ce caracter are..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Pataki cere control ANAF la Olimpia. Gaură de un milion lei!

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat în şedinţa de astăzi că va depune o solicitare la ANAF...

Închide